Region

Svet

Veliki Brat 2013: Vendi oštro od starta! Maja Nikolić je mušica!

Čim je sinoć ušla u kuću Velikog brata Vesna Vukelić Vendi je odmah krenula sa "zanimljivim" komentarima. Tako smo mogli da čujemo kako to pevačica naziva Maju Nikolić i Vesnu da Vinču.

Veliki Brat 2013: Vendi oštro od starta! Maja Nikolić je mušica!



"Ja sam ušla u svom stilu, u stilu pobede. Dve mušice su se uplašile mene, pa su pobegle, jedna je Marija Marko Mario del Tintoreto, a druga,  nažalost, nosi moje ime, napustila nas je snagom  naroda. To je jedan kvazimodo infatilni", rekla je Vendi u ispovedaonici i dodala da je dobro što su Maja i Vesna pobegle jer ona "voli čist prostor koji je pali".

Ovo nije bio kraj, pa je  inspirisana Vesna nastavila sa priča o Da Vinči koja je sinoć napustila kuću. "Do pre godinu dana kvazimodo je nosio kikice, imputirane detalje. To je takav disbalans znanja i zvanja, a ljudi to ne mogu da ne primete", dodala je ona.

Na Vesnin dolazak nabolje je odreagovao Boban Stojanović koji se sinoć nije odvajao od nje. U njegovom društvu Vendi nije odolela da ne spomene Maju Nikolić.

Veliki Brat 2013: Vendi: Ava od danas više neće patiti za Urošem! (Video)
"Šta reći od osobi koaj nosi dve zihenradle u kosi iz pozamanterije, je l' to može da bude normalna osoba? Ne daj, Bože, da smo na prvom spratu, ona ima toliko veliku glavu da bi pala. Ona može da živi samo na prizemlju", rekla je Vendi, a  onda je Nikolićevu nazivala "prevarantom i  budalom".

Maja je sve vreme izbegavala Vukelićevu, pa su ostali ukućani "Velikog Brata" komentarisali kako pevačica "beži po kući od Vendi."

Jedino što smo sinoć čuli od Maje Nikolić bilo je to da ne zna nijednu Vesninu pesmu. 

Autor: B.B.
Izvor: Blic
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>