Region

Svet

Veliki Brat 2013: Vendi: Ava od danas više neće patiti za Urošem! (Video)

Nakon sinoćnjeg spektakularnog ulaska u kuću Velikog brata, Vesna Vukelić Vendi je savetovala Avi Karabatić da zaboravi Uroša Ćertića i okrene novi list.

Veliki Brat 2013: Vendi: Ava od danas više neće patiti za Urošem! (Video)



Iako se tek pridružila takmičarima, Vendi i Ava su se već zbližile, a sve je počelo sinoć kada joj se Ava požalila za Uroševo ponašanje. Posle burne svađe sa kaskaderom, Ava je juče ceo dan bila tužna i razdražljiva, čak joj je i u ispovedaonici Veliki brat dao nekoliko saveta kako da prevaziđe emocionalnu krizu.

Nakon što je sinoć zaplakala kada je Uroš bio potencijalni kandidat za izbacivanje, zajedno sa Vesnom Da Vinčom koja je na kraju i napustila takmičenje, Vendi je počela Avi da udeljuje ljubavne savete povodom novonastale situacije.

"Koji su tvoji atributi? Reci mi. Dobar si čovek, karakteran. Šta je tebe moglo da privuče kod njega? Je l' on tebi seksi? On razmnišlja polnim organom, on samo razmišlja da što vise žena ubode. Ti si za njega prevaziđena sada. Objasniću ti kakav je on tip prostim primerom - jedan Nikola Tesla nikada nije bio sa ženom, jer nije želeo da prlja svoju auru", rekla je Vendi Avi, na šta joj je starleta uzvratila da on čak i nije njen tip. "Moj je tip više neki košarkaš, kao Vlada Vuksanović, koji ovo nikad ne bi napravio", rekla je Ava koja je dodala i da joj se sviđaju i momci poput Andrije Miloševića.

Prvo jutro nakon ulaska proteklo je poprilično mirno u kući, a Vendi je za Avu u ispovedaonici imala samo reči hvale. "Lepa je, najviše podseća na taj neki zapadnjački stil. Ima atraktivnu facu, dobra je duša. Ne mogu da kažem da je naivna, jer ima toliko godina koliko ima. Ali, za svoj uzrast, nije naivna", govorila je Vendi Velikom bratu. Na pitanje da li je Uroš za Avu, rekla je da "džin i princeza" ne idu zajedno. Za Uroša je rekla da bi se najbolje slagao sa "Markom Mariom del Tintoretom", kako zove Maju Nikolić, jer im je ista sfera interesovanja.

Kada ju je Veliki brat upitao da li Ava pati, Vendi je kratko odgovorila: "Od danas više ne! Sada sam ja tu. Videćete!".



Autor: B.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>