Region

Svet

Farma 2013: Stanija igrala na tezgi za namirnice!

Posle jučerašnjeg izbora Stanije i Akija za sluge, danas su počele nove obaveze za ukućane. Sluge su, zajedno sa gazdom Erom, išli na pijacu i tamo doživeli veliko iznenađenje.

Farma 2013: Stanija igrala na tezgi za namirnice!



Naime, Stanija i Aki su sve namirnice dobili za nekoliko lepih reči i osmeha, puno komplimenata i igranja na stolu. Za razliku od prošlonedeljnih sluga koji su morali da skidaju donji veš, nove sluge su dobile i više nego dovoljno hrane i cigara za celu nedelju.

Kada se Stanija pojavila na pijaci, ukućani su je grlili, ljubili, tražili joj majicu i svirali joj, a ona je igrala na tezgi. Aki je, takođe, iskoristio svoj šarm, te su se na farmu vratili punih ruku. Stanija se odmah pohvalila Ekremu koliko je uspešna bila u razmeni na pijaci.

"Eki, joj da si video, čim sam ušla tamo, svi su me grlili i ljubili. Na kraju su mi čak svirali, a ja se popela na tezgu da im igram i samo skidam šta nam od namirnica treba."

Ekrem je bio prezadovoljan, poljubio ju je i čestitao joj. Izgleda da joj je Ekrem oprostio vreme provedeno sa njenim novim omiljenim farmerom, Filipom.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Telegraf

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>