Region

Svet

Zlata Petrović: Goca Božinovska je na odvikavanju, zato je ušla na Farmu!

Zlata Petrović je oduševljena ponašanjem svoje prijateljice Goce Božinovske na Farmi. I dok je Goca preplakala Zlatin boravak na imanju pre neku godinu, ona je ulazak prijateljice u rijaliti doživela kao nešto najbolje što je moglo da joj se dogodi.

Zlata Petrović: Goca Božinovska je na odvikavanju, zato je ušla na Farmu!



I ne samo to, Zlata otkriva prave razloge ulaska Božinovske na Farmu.

"Hvala bogu samo kad je iz kuće izašla. Više nisam mogla da izađem na kraj sa njom. Nisam znala kako da je izvučem iz kuće, a sve sam probala. Zvala sam je na ručkove, večere, obećavala joj lud provod, zvala je na tezge, molila je i kumila, ali džaba. Toliko je bila poludela za turskim serijama da je po ceo dan i noć sedela kraj kompjutera i buljila u serije! Načisto je zastranila, a sada je na farmi na odvikavanju i rehabilitaciji! Konačno će se odvići od turskih serija na koje se gadno navukla i postala zavisna", kaže Zlata.

Hoće li se Goca još od čega odvikavati na imanju?

"Od cigareta. Godinama sam je molila da batali duvan, pričali smo svi – njena deca, prijatelji, ja, čak i njen Nebojša, ali nije vredelo. Cigaru ne ispušta iz ruku, a ja sam ludela zbog toga. Da ne bi slušala pridike dece, svaki put kad smo zajedno, pa naiđu njen sin i ćerka, ona cigaru uvali meni kao da smo klinke koje se kriju od roditelja. Sad će lepo da se uvede u red. Tamo, na vazduhu, nema televizora, nema turskih serija, a da puši može samo u ograničenim količinama."

A da se ne odvikne i od alkohola?

"Ma kakav alkohol, nije Goca neka pijanica, samo voli da popije u društvu, što je normalno. U svojoj kući nikad ne pije. Drugo su žurke na farmi, i sama sam ih jedva čekala dok sam bila u tom rijalitiju. Pomeša se ko zna koliko vrsta pića i u takvim okolnostima, čovek se napije za čas. Znate šta – muka mi je od te priče da smo mi pevačice pijandure, dileje, lude, nepristojne, nekulturne, neobrazovane, glupe… Moja Goca je na farmi kraljica! Vredna, duhovita, ludo zabavna, iskrena, jednostavna. Nju svuda ljudi obožavaju, jer je prirodna i iskrena. Znate, za glumice se misli da su obrazovane, pametne, prefinjene, otmene, a ona što je gledamo na imanju baš je primer. Goca šizofreniše i krizira kad vidi da je neko dvoličan, folirant, lenj, neuredan, bezobrazan, spor. Ona je brza kao struja, misli 300 na sat i nekad ne može da shvati da nisu svi u tom fazonu. Goca bi da svuda uvodi red i ima jednu blesavu osobinu – ne ume da sasluša do kraja. Recimo, pita me nešto, ja počnem da joj odgovaram, a ona me uopšte ne sluša nego krene sa novim pitanjem iz nekog stotog filma. Pitam je zašto me ne sasluša do kraja, a ona kaže: "Joj, Sojle, pa ja ne znam gde je kraj!". Stalno je u žurbi. Dešavalo se da mi dođe na slavu, a onda zaboravi zašto je došla, pa mi umesto slave, čestita rođendan. Sa njom nema monotonije, uvek je neki cirkus."

Mislite na glumicu Gordanu Bjelicu, koja Gocu nervira zbog lenjosti?

"Kažem vam – pravi primer. Kao, obrazovana, fina, svima persira, ne psuje pred kamerama, ali niko ne može da je gleda i svi jedva čekaju da joj vide leđa. Pa, posle neko neka kaže da mi pevačice ne valjamo i da smo svakakve… Eto, odjednom, obrnula se priča. Goca razbija predrasude o nama, folk pevačicama. Drugarčina je, vredna domaćica, majka za primer, a ne neka budala i propalitet. Sad, što ume da sedne i popije neku više i nije neka mana."

Autor: B.B.
Izvor: Vesti Online
Foto: Scandal

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>