Ostalo

Sme�no

Pas koji voli trole pronađen u Mladenovcu (Video)

Pas koji je zaokupio pažnju javnosti i za kojim je veliki broj Beograđana pokrenuo poteru, konačno je pronađen i to u Mladenovcu.

Pas koji voli trole pronađen u Mladenovcu (Video)



Pas koji je redovni putnik u GSP-u (Foto)
Ovaj mešanac postao je internet atrakcija, kada su fotografije na kojima se on vozi u trolejbusu dospele u javnost. Razgalio je srca mnogih, a danas su svi odahnuli kada su saznali da je napokon pronađen "pas koji voli trole".

"Jutros oko šest ujutro pozvao me je Dejan Ješić i rekao da je našao psa kako pokušava da uđe u autobus za Beograd, ali da mu to ne dozvoljavaju putnici. Bio je siguran da je on u pitanju jer ima prepoznatljiv ožiljak na glavi. Odmah sam kontaktirala svoje kolege iz Veterinarske stanice u Mladenovcu. Oni su u roku od deset minuto došli do stanice, identifikovali psa i odveli ga u stanicu", kaže Snežana Bulajić, docent na Fakultetu za veterinu, koja je preko Fejsbuka započela potragu za psom “koji voli torlejbuse”.

U petak popodne, kada su fotografije i procurele u javnost, ovaj pas je viđen kako, na stanici kod Autokomande, ulazi u "Lastin" autobus za Mladenovac. Tamo je proveo vikend, a juče je ipak pokušao da se vrati.

Na Fakultetu za veterinu, gde je odveden, on se mazio i igrao, nimalo nervozan zbog celokupne situacije. Pas neverovatnog karaktera, nijednog trenutka nije zalajao.

"Moram da se zahvalim dnevnim listovima koji su podržali potragu za psom. On je čipovan i gradski je pas, što znači da nije imao nesavesnog vlasnika. Sada će trolejbuse i autobuse zameniti toplim domom", kaže kroz osmeh Snežana Bulajić, napominjući da usvojitelji žele da ostanu anonimni.

Pogledajte umiljatog "Beograđanina" na Fakultetu za veterinu:



Autor: I.M.
Izvor/Foto: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>