Region

Svet

Veliki Brat 2013: Psiholog analizirao ukućane

Psiholog Violeta Zoraja je analizirala pojedine ukućane. Ona je istakla da su svi ukućani opisali sebe osobinama za koji misle da poseduju.

Veliki Brat 2013: Psiholog analizirao ukućane



Većina njih je dala afirmativne osobine što nije za začuditi jer su imali motivaciju za ulazak u kuću Velikog brata. Evo njenog profesionalnog mišljenja o pojedinim ukućanima:

"Jedinu osobinu koju nisam primetila kod Ave Karabatić je marljivost. Ona je ušla sa najjasnijim ciljom da pobedi. Ona često ne zna šta će sa sobom, veoma je hiperaktivna i brza. Ima haotične misli i jako dobro trpi kontradiktornost u sebi. Ona može da bude povređena, ali ona je osoba trenutka, uopšte nije maligna i drug je. Ono što bi istakla za nju je to da nije zla."

"Dragutin je najmanje opušten. On je individulaca, nije timski igrač, on se sjajno ponaša i videli smo da je veoma kreativan. Iako se u početku ustezao, primetila sam da je sad opušteniji."

"Soraja je za mene vrlo mudar igrač, ima iskustvi, vrlo je umrena, ne upada u konflikte. Organizovana je. Jaka je kao ličnost."

"Maja je osoba koja ima najjači ego, ali žargonski. Ona je veliki napadač, a ne borac. Kada ne može da bude u centru pažnje, povlači se, pa je čak tražila od Velikog barta da ide kući. Veoma je proračunata i nišet ane radi uzalud. Maja kada prepozna da drugi imaju osobine koja ona poseduje i kada vidi druge da imaju nameru da te osobine upotrebe, počinje da se ponaša napadački."

"Uroš je taktičar i koristi Avu. Ona je od njega naparvila alfa mužijaka. Videli smo da nije baš tolerantan i kada mu je muškost ugrožena on napada kao što je to uradio sa Željkom Stojanovićem."

"Žarko i Željko su blizanci , ali su potpuno različiti. Žarko ima više iskustva. Jako je dobar sa svima i vrlo je korektan prema mlađim, ali i starijim ukućanima."

Ne može se poreći da su psiha i karakter bitne stavke kod takmičara Velikog Brata, međutim, pobednika ipak bira publika tako da ne mora da znači da će takmičar koji se izdvoji kao dominantan u kući biti najbolji i u očima gledalaca.

Autor: I.M.
Izvor/Foto: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>