Region

Svet

Aca Lukas priredio Sonji rođendansko slavlje u Monte Karlu (Foto)

Poznat kao veliki džentlmen, Aca Lukas je svojoj voljenoj supruzi Sonji upriličio nezaboravno rođendansko slavlje u Monte Karlu.

Aca Lukas priredio Sonji rođendansko slavlje u Monte Karlu (Foto)



Kao idealnu destinaciju za ovu zabavu, četrdesetčetvorogodišnji muzičar izabrao je Monte Karlo, budući da ni jedno od njih do sada nije bilo u prilici da poseti to predivno mesto. Poput svetskih džetsetera odseli su u luksuznom "Hotel de Paris Monte-Karlo"-u.

Lukas je supruzi rođendansku zabavu upriličio u restoranu "Avenue 31", a potom su provod nastavili u restoranu "Mocca" u Kanu.

Aca i Sonja otkrili su za "Hello" kako su provodili dane u Monte Karlu, ali i priznali da im je teško pala razdvojenost od ćerkice Viktorije.

"Najteže nam je palo što smo na putovanje otišli bez Viktorije, koja je stalno pitala za nas. Donekle je navikla da Aca zbog nastupa vikendom ne bude kod kuće, ali joj je bilo neobično da mene nema toliko dugo. Neprestano je ponavljala: "Gde mama, gde tata?". Tih pet dana o njoj je brinula Acina majka, a mnogo joj je pomagala i moja kćerka Sofija. Pošto smo se iz Monte Karla u Beograd vratili kasno, ujutru, kada nas je Viktorija ugledala, njenoj sreći nije bilo kraja", kaže Sonja koja se sa suprugom dogovorila da od sada uvek kada im to obaveze dozvole, nekoliko dana odvoje za neko putovanje.



Autor: B.B.
Izvor: Svet
Foto: Hello

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

aca lukas

Povezane vesti:


>