Region

Svet

Veliki brat 2013: Ava i Uroš u žestokoj svađi, Maja Nikolić štiti Avu!

Naizgled sasvim mirna situacija u kući "Velikog brata" pretvorila se u ogromnu svađu između Ave i Uroša.

Veliki brat 2013: Ava i Uroš u žestokoj svađi, Maja Nikolić štiti Avu!



Dok je Uroš vežbao, Ava je sa Milićem komentarisala Uroševo ponašanje, a zatim je prešla u sobu i istu priču nastavila sa Majom Nikolić.

U jednom trenutku, Uroš je uleteo u sobu i počeo da viče na Avu, govoreći joj da ne priča o njemu sa svima, posebno dok je on tri metra od nje. Objasnio je kako su se zbližili u kombiju, ali da su samo prijatelji. Dodao je da ne može da veruje da se ona za šest dana zaljubila u njega, a pohvalio se i kako bi se do sad nešto već desilo da je on to želeo.

Maja Nikolić pokušala je da izvuče situaciju rekavši Urošu kako Ava sve vreme sa njom priča o Vladi Vuksanoviću, ali se svađa ipak nastavila. Na kraju je Uroš rekao da je Ava "fejk" napustio sobu i zalupio vrata za sobom.

"To nema veze sa ljubavi, postoji bratska ljubav, ljubav prema životinjama, pa nisam ja tu neka glupača sa kojom će on brisati pod i manupulisati", rekla je Ava dok je iznervirana posle svađe razgovarala sa Majom Volk, koja je pokušavala da je smiri.

Možemo samo da pretpostavimo kako će se odnos između Ave i Uroša dalje razvijati, dok tenzija u kući sve više raste što zbog zatvorenog prostora, što zbog večerašnjeg izabcivanja.

Prema najavama produkcije, nakon što je iz kuće "Velikog brata" sinoć ispao Petrući, večeras će biti izbačen još jedan ukućanin, ali to nije sve. Posle izbacivanja, u kuću će ući novi takmičar, a pretpostavlja se da će to biti Nikola Nemešević Nemeš, učesnik prošle sezone.

Autor: M.P.
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>