Region

Svet

Ceca, Lepa Brena i Seka Aleksić u akciji Srce za decu (Video)

Poslednjih dana više od pola domaće estrade uključeno je u mnoge humanitarne akcije. Održan je humanitarni koncert za Tijanu Ognjanović, a ovoj akciji priključio se i "Veliki brat" koji će donirati sav novac sa glasanja.

Ceca, Lepa Brena i Seka Aleksić u akciji Srce za decu (Video)



Humanitarni koncert: Poznati pevaju pesme Tošeta Proeskog
Sem akcije za Tijanu, 8. aprila biće održan humanitarni koncert pod nazivom "21 Tošetova pesma za jedan život", a sav prihod biće doniran Slavici Obradović kojoj je potrebna transplantacija jetre.

Mnogi poznati pevači, glumci, voditelji i sportisti priključili su se i akciji "Srce za decu" gde su pozivima i slanjem SMS poruka pomogli da se deci u Srbiji ulepša i poboljša život.

Jedna od zvezda koja je učestovala u akciji i koja se najviše isticala bila je Lepa Brena. Ona je rekla da ovo nije prvi put da pomaže u nekoj humanitarnoj akciji i da je zajedno sa "Slatkim grehom" to radila još od 1982. godine. Pored toga, pozvala je svoje kolege i prijatelje da odu na lice mesta i vide kako ti ljudi žive, što će možda pokrenuti nešto u njima i što će ih navesti da se priključe ovakvim humanitarnim akcijama.



Akciji su se priključili Željko Samardžić, Ceca Ražnatović, Rambo Amadeus i Nataša Bekvalac. Željko je nedavno pokazao da je humanitarac kada je porodilištu "Narodni front" poklonio CTG aparate. Nataša Bekvalac prokomentarisala je kako se ovoj akciji najviše odazivaju penzioneri i najviše daju oni koji najmanje imaju, pa je ovu priliku iskoristila da javno pozove milionere da pomognu. Ceca Ražnatović se složila sa Natašom, a kada joj se voditeljka zahvalila na pomoći Ceca je rekla: "Tek ćemo da pomognemo".



Ana Bekuta i Seka Aleksić takođe su pomogle akciju "Srce za decu", gde je Ana rekla da nema lepšeg osećaja od pomoći deci, dok je Seka zadržala svoj vedar duh i sa osmehom sakupljala priloge. Ona je rekla da joj je veliko zadovoljstvo što pomaže i da iza sebe ima dosta takvih akcija, kao i da se sama pozvala na učešće u akciji "Srce za decu".

Seka je vrlo aktivna na Tviteru, pa se ovim putem ljubazno zahvalila svima koji su pomogli pomenutoj akciji i napisala: "Srce za decu: Poklonili ste nam 45.000 poruka i 19.000 poziva. Hvala vam od SRCA!".

Među pevačima koji su učestovali bile su i Tanja Savić i Radmila Manojlović. Tanja je naglasila da je u pitanju velika akcija i da ona kao majka dvoje dece razume koliko je bitno detinjstvo. Rada je takođe spominjala svoje detinjstvo i rekla kako se u mnogo čemu poistovećuje sa decom za koju skupljaju priloge, a i ona se složila sa konstatacijom da najviše priloga daju penzioneri.



Ovoj večeri prisustvovali su pored pevača i mnogi glumci, voditelji i druge poznate ličnosti, a svojim prisustvom pomogli su akciju i Lepa Lukić, Neda Ukraden, Ivana Zarić, Marija Kilibarda, Branislav i Nina Lečić, Ana Kokić, Darko Lazić, Dušan Svilar, grupa "Legende", Leontina i mnogi drugi.

Autor: M.P.
Foto: PrintScreen Youtube/Ilustracija

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>