Region

Svet

Farma 2013: Ekrem zabrinut što je Era gazda, higijena u kući jako loša!

Za ovonedeljnog gazdu, odlukom Zorana Jagodića Ruleta, izabran je Era Ojdanić. Ova Ruletova odluka se nije baš svima dopala.

Farma 2013: Ekrem zabrinut što je Era gazda, higijena u kući jako loša!



Ekrem je zabrinut što je Era gazda jer se sutra uveče biraju sluge, a on smatra da bi mogao da bude jedan od ukućana koji će narednu nedelju provesti spavajući u štali i izvršavajući zadatke.

Farma 2013: Filip poljubio Staniju! (Video)
Sem komentara oko biranja sluga, Ekrem je zajedno sa Stanijom ogovarao Danijela Alibabića. Tokom razgovora, njih dvoje su zaključili da je Danijel gej, a Stanija je ispričala kako je Nazif uvredio Danijela govoreći o njegovom seksualnom opredeljenju, dok njoj to apsolutno ne smeta, i ona ga smatra dobrim drugom.

Stanija sve više vremena provodi sa Filipom Panajotovićem, a po mišljenju Ere i repera Ša, "zavlači" Filipa pa su njih dvojica rešeni da to spreče na sve načine.

Ovaj dan na "Farmi" svakako je obeležilo objašnjenje Ere Ojdanića o tome kako se riba toalet. U cilju demonstracije Era je oprao ceo toalet i rekao kako očekuje takvo ribanje od ukućana, bar za vreme njegovog mandata.

Farma 2013: Sramota u ženskom toaletu! (Video)
Kako je Era sredio muški toalet, nakon otvaranja vrata od ženskog, on i Goca su se šokirali. Goca je prokomentarisala kako ju je sramota što je žensko i dodala da devojke na "Farmi" treba vratiti kući na prevaspitavanje.

Sem što su sami zaključili da je održavanje kuće sramotno, upozorenje je stiglo i iz zadruge, a u njemu je, između ostalog, pisalo da je kuhinja oprana istom četkom kojom je opran i toalet.

Autor: M.P.
Foto: PrintScreen Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>