Region

Sergej Trifunović iskoristio Velikog brata za pomoć Tijani (Video)

Sergej Trifunović poznat po svojoj originalnosti "uleteo" je u emisiju "Veliki brat magazin" kako bi gledaocima rialitija poslao poruku.

Sergej Trifunović iskoristio Velikog brata za pomoć Tijani (Video)Posle humanitarnog koncerta Aleksandre Radović za malu Tijanu, on se priključio akciji i ovi priliku iskoristio kako bi podržao ideju o skupljanju novca za Tijaninu operaciju.

Smisao onoga što je Sergej želeo da kaže je da ljudi koji su u stanju da glasaju za rialitije poput "Velikog brata" i "Farme" taj novac potroše na jedan humanitaran način i uplate svoju donaciju koja bi Tijanu približila operaciji.

"Pristao je da je operiše za milion dolara samo jedan doktor iz Hjustona. Hrvati su skupili milion eura za operaciju jedne svoje devojčice, verujem da ste svi vi veliki Srbi, pa se sad i pokažite", rekao je Sergej.

"Račun je 205-9011004816395-73, mislim da je to mnogo korisnije nego glasanje u rialitijima za to ko će napustiti kući ili kako Stanija muze kozu", rekao je glumac, a zatim napustio emisiju.

Sergej je ovu akciju promovisao i u "Žikinoj šarenici", a dirnut njegovim primerom pridružio mu se i bosanski glumac Feđa Štukan koji je na svom Facebook profilu takođe pozvao ljude da pomognu Tijani.Autor: M.P.
Foto: PrintScreen Youtube

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

TEORIJA SVEGA od 19. marta u bioskopima FOTO+VIDEO

TEORIJA SVEGA od 19. marta u bioskopima FOTO+VIDEO

Obaveštavamo vas da, posle veoma uspešnog premijernog prikazivanja na ovogodišnjem FEST-u, film TEORIJA SVEGA (THE THEORY OF EVERYTHING) od četvrtka, 19. marta, stiže i na redovne repertoare naših bioskopa.

Tekstualna vest17. mart 2015

VUK: Moćna priča o odrastanju konačno u domaćim bisokopima VIDEO

VUK: Moćna priča o odrastanju konačno u domaćim bisokopima VIDEO

Na nedavno održanom FESTU, glavnu nagradu – Beogradskog pobednika za najbolji film u glavnom takmičarskom programu dobio je film Vuk (Theeb) reditelja Nadži Abu Novara. Zbog velikog interesovanja, Beograđanima je od juče 14.marta omogoćeno da gledaju Nadžijevo debitansko dugometražno ostvarenje na repertoaru Dvorane doma sindikata.

Tekstualna vest15. mart 2015

Region

Svet