x
Region
Sergej Trifunović iskoristio Velikog brata za pomoć Tijani (Video)
1. april 2013. 13:56
Sergej Trifunović poznat po svojoj originalnosti "uleteo" je u emisiju "Veliki brat magazin" kako bi gledaocima rialitija poslao poruku.


Posle humanitarnog koncerta Aleksandre Radović za malu Tijanu, on se priključio akciji i ovi priliku iskoristio kako bi podržao ideju o skupljanju novca za Tijaninu operaciju.

Smisao onoga što je Sergej želeo da kaže je da ljudi koji su u stanju da glasaju za rialitije poput "Velikog brata" i "Farme" taj novac potroše na jedan humanitaran način i uplate svoju donaciju koja bi Tijanu približila operaciji.

"Pristao je da je operiše za milion dolara samo jedan doktor iz Hjustona. Hrvati su skupili milion eura za operaciju jedne svoje devojčice, verujem da ste svi vi veliki Srbi, pa se sad i pokažite", rekao je Sergej.

"Račun je 205-9011004816395-73, mislim da je to mnogo korisnije nego glasanje u rialitijima za to ko će napustiti kući ili kako Stanija muze kozu", rekao je glumac, a zatim napustio emisiju.

Sergej je ovu akciju promovisao i u "Žikinoj šarenici", a dirnut njegovim primerom pridružio mu se i bosanski glumac Feđa Štukan koji je na svom Facebook profilu takođe pozvao ljude da pomognu Tijani.Autor: M.P.
Foto: PrintScreen Youtube

   
| More    
Sergej Trifunović doživeo je nezgodu, kada ga je tokom snimanja filma Monika Beluči udarila krpom po glavi, a našem glumcu su od veoma jakog udarca popucali kapilari.
17. septembar 2014. 21:25
Glumac Sergej Trifunović vraća se na male ekrane ulogom Crnog Gruje u istoimenoj domaćoj seriji, koju je nakon njegovog odlaska igrao Nenad Jezdić.
27. avgust 2014. 10:47
Glumac Sergej Trifunović takođe je deo glumačke ekipe novog ostvarenja Emira Kusturice "Na mliječnom putu" pa im se pridružio na Klobuku kod Trebinja, gde već snima scene sa Slobodom Mićalović.
26. jul 2014. 17:00
Glumac Sergej Trifunović poznat je kao jedan od najvernijih i najiskusnijih klabera i svoj noćni provod nerado menja za zdrav i miran život, a ovog puta su mu društvo u provodu pravile dve anonimnke crnke.
15. jul 2014. 10:44
Dosadašnja kuća Velikog brata više neće ugošćavati učesnike popularnog rijalitija. Naime, zvaničnici gradske uprave odlučili su da Pionirski grad, uključujući i pomenutu kuću, rekonstruišu i u potpunosti vrate deci na korišćenje.
11. februar 2014. 15:57
Dok se mi sablažnjavamo kada u domaćim rijalitijima gledamo "pomeranja ispod jorgan planine",  dotle se u inostranim ponašaju toliko raskalašno da ne bi bilo čudno kada bi im sledovali samo posleponoćni termini.
9. januar 2014. 15:49
Popularni glumac Sergej Trifunović rešio je da proširi svoju delatnost, te pored uspešne glumačke karijere i aktivizma u humanitarnom akcijama, oprobaće se i u uređivačkom poslu, i to TV stanice.
25. decembar 2013. 22:27
Sergej Trifunović i Miki Krstović oprobaće se u norveškoj kinematografiji, te u trileru "Karfidioten" režisera Hans Peter Molanda zaigrati kao srpski narko-mafijaši koji pokušavaju da biznis sa drogom razviju i u ovoj evropskoj državi.
20. decembar 2013. 11:20
Gledaoci su se svakako uželeli rijalitija koji je prvi proslavio ovu vrstu TV formata kod nas - "Veliki brat ", a sada imaju razlog i za radovanje, jer je potvrđeno da će nova sezona krenuti od sledeće godine.
10. decembar 2013. 15:05
Glumac Sergej Trifunović najavio je da će se Humanitarni fond za čije se otvaranje intenzivno zalaže, a koji će za cilj imati lečenje dece u inostranstvu, zvati "Naša deca".
4. decembar 2013. 11:57

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Denan Lonarevi - Loe su go


Svakim danom 00:00

Novi spot Denana Lonarevia za pesmu "Loe su godine"

Emina Jahovi - Opet si sa njo


Svakim danom 00:00

Novi spot Emine Jahovi za pesmu "Opet si sa njom"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus