Region

Svet

Veliki Brat 2013: Maja Nikolić isprovocirala Željka (Video)

U kući Velikog Brata opet je došlo do svađe u noći između nedelje i ponedeljka jer je pevačica  rekla Željku Stojanoviću da mu je "mama glupa". To je bilo dovoljno da joj Željko kaže da je divlja svinja, debil, mentol i da je niko i ništa.

Veliki Brat 2013: Maja Nikolić isprovocirala Željka (Video)



Još otkako je ušla u glavni deo kuće Maja pokazuje veliku netrpeljivost prema blizancima koje je više puta nazivala debilima i kojima je obećala da se neće smiriti dok im ne vidi leđa. Do nove svađe između njih je došlo kada je Željko rekao Maji da je glupa. Pevačica mu nije ostala dužna, pa mu je odgovorila da mu je "mama glupa", što je njega očigledno pogodilo. Vidno iznerviran, Željko je Maji sasuo u lice sve što misli o njoj.

"Ti si niko i ništa", besno je počeo blizanac. "Gde ti vidiš moju majku ovde pa možeš tako da pričaš. Šta ćeš ako ona ovo gleda pa dođe iz Pariza i nalupa ti šamare?! Ti si debil i mentol i imaš vrlo malo talenta, ali nisi nikakav čovek. Ta mesta na kojima ti nastupaš, za njih nikada nisam čuo u životu. Ideš po kući i spletkariš. Dvolična si i okrećeš se kao štuka. Sa koje strane te okrenemo takvog si ukusa. Ti imaš metar i po kompleksa i noge su ti isekli na rođenju. Ja nisam neka zvezda i nisam toliko popularan, ali sam čovek za razliku od tebe. Ma ti si divlja svinja", rekao je Željko.

Maja Nikolić se sve vreme smeškala i kada bi stigla da dođe do reči rekla bi mu da je bolestan i da treba da ide da se leči. Ostali ukućani su posmatrali sukob dvoje takmičara, a posle nekog vremena Nevena im je rekla da se ne svađaju u sobi jer se tu spava.

Željko je besan izleteo iz spavaće sobe, dok je Maja ostala zadovoljno se smešeći.



Autor: I.M.
Izvor: Novosti
Foto: Prinscreen Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>