Region

Svet

Veliki brat 2013: Avin otac - Uroš Ćertić nije muškarac, Maja hoće popularnost preko Ave

Otac Ave Karabatić, Ivica, gostovao je u specijalnoj nedeljnoj emisiji "Velikog brata". On je istakao da podržava svoju ćerku u svemu i da ne živi njen život. Ivica smatra da su Avi jedini prijatelji Aneta Nakovska i blizanci, ali da su ostali ljubomorni na nju jer je – slobodna.

Veliki brat 2013: Avin otac - Uroš Ćertić nije muškarac, Maja hoće popularnost preko Ave



Tata popularne stralete tvrdi da ona ne zavisi od ljubavnika ni sponzora već da je svoj čovek, ali da Uroš nije pravi muškarac jer se okolo hvali da je spavao sa njom i da Maja Nikolić hoće da skrene pažnju na sebe preko Ave.

"Novinari me stalno pitaju zašto se skida. Kažu da je prvu noć u kući bila gola, a nije. Ima različitih reakcija", rekao je Ivica kada ga je Marijana Mićić pitala šta novinari najviše vole da znaju o Avi.

"Što se tiče njenog stajlinga ja sam ga osmislio. Nismo imali stvari i bukvalno u 8 i 20 sam joj rekao šta da obuče. Došli smo u Beograd gde je bilo hladno, a mi smo želeli nešto potpuno drugačije. Hteli smo da sve bude prolećno i živo. Ja živim za nju, a ne živim njen život. Tu sam kada zatreba."

Voditeljka je pitala Ivicu kako se oseća kada vidi da Ava plače.

"Ona nikada neće da glumi da je srećna, ako to nije. Pustite društvene mreže i ljude koji nemaju karakter i ostavljaju razne komentare. Ulazio sam danas u prodavnice i kioske u Beogradu i namerno sam govorio da sam Avin otac, komentari su bili pozitivni čak mi je grupa ispred jenog kafića dobacivala "Bravo ćale" . Podržavam je. Niko mi nije rekao da je ona loša."

Kada ga je Marijana pitala šta bi rekao ćerki kada bi mogao sa njom sad da popriča Avin otac je ćerki javno poručio da "nikada više ne pita Velikog brata da ide kući".

"Budi ono što si. Nikada više nemoj tražiti od "Velikog brata" da ideš kući. Znam da je to samo jedan trenutak i da te to brzo prođe, ali time nećeš rešiti ništa."

Ivica Karabatić je otkrio da Ava nije zaljubljive prirode i da u kući traži "oslonac", ali da je znao da će to biti Uroš Ćertić za koga misli da nije "pravi muškarac".

"Nije baš zaljubljive prirode. Njoj je veoma stalo da ima sigurnost. Ona je razmažena jer je jedinica. Ona ima čisto srce i ja je zbog toga opravdavam. Na osnovu onoga što sam stigao da pogledam definitivno sam znao da će u Urošu tražiti oslonac. Ipak, mislim da on nije pravi muškarac, jer je Maji rekao da je spavao sa Avom četiri puta. To nikada ne bi izjavio neko ko je pravo muško."

Što se tiče odnosa Ave i ostalih ukućana Ivica misli da su njegovoj ćerki prijatelji Aneta i blizanci i da Maja Nikolić hoće da stekne popularnost preko nje.

"Ja mislim da je Aneta Nakovski od srca prihvatila. Možda i blizanci. Ja uvek kažem, samo neka je čovek. Nisu ljubomorni na nju zato što je Hrvatica, niti zato što je lepa, nego zato što je - slobodna. Ona ne zavisi od ljubavnika, niti sponzora, već je svoj čovek. Ona ima čisto srce. Što se tiče Maje msilsim da su svađe zdrave i to je jedan vidi komunikacija. Ona je jedna od osoba koja na račun Ave hoće da usmeri pažnju na sebe. Ona nema nikakvih aduta da ponižava Avu i može da joj bude majka."

Autor: M.P.
Izvor: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>