Region

Svet

Farma 2013: Goca ratuje sa Filipom, a mazi se sa Ekremom

Danas je na Farmi došlo do još jednog skandala u koji je bila uključena Goca glumica, mada se ovaj desio sasvim slučajno.

Farma 2013: Goca ratuje sa Filipom, a mazi se sa Ekremom



Naime, Filip ju je slučajno zaključao u toalet dok joj je pomagao da zatvori vrata, a ona to, naravno, nije baš najbolje prihvatila.

Farma 2013 i novi skandal: Filip zaključao Gocu u poljski WC! (Video)
Uveče su se svi farmeri okupili oko stola i raspravljali o ovom događaju i tom prilikom Filip se više puta izvinio glumici objašnjavajući kako je samo hteo da joj pomogne. Na njegovu stranu stala je i Stanija, ali je Goca bila ubeđena da je on to namerno uradio.

"Deco, vi niste moja deca, ali ste za mene deca, valjda ja znam šta se desilo", rekla je Goca.

Farma 2013: Seksi Sandra završila u izolaciji! Prekršila pravilo!
Dan je obeležio još jedan događaj. Seksi Sandra pokušala je da stupi u kontakt sa spoljnim svetom pri čemu je otkrivena pa je za kaznu poslata u izolaciju. Sandru su ukućani ispratili svu u suzama, a kasnije i nju komentarisali za stolom.

Pored nemilih događaja koji su se odigrali, Goca je utehu pokušala da nađe u Ekremu. Zajedno sa njim komentarisala je svoje grudi, a predložila mu je i da zajedno odu pod ćebe, pri čemu bi on svakog minuta podizao ćebe i pozdravljao svoju suprugu Igbalu.

Od samog početka Ekrem je bio naklonjen Staniji, ali ga je ona izgleda razočarala jer je počela da se dodvorava novom gazdi. Da li će pod pritiskom zbog Stanijine izdaje Ekrem popustiti pred Gocom glumicom tek ćemo imati prilike da vidimo.

Autor: M.P.
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>