Region

Svet

Veliki brat 2013 dobio kraljicu: Maja Nikolić napada Uroša, Ava izbezumljena!

Od sinoć su učesnici "Velikog brata" imali brojne zadatke koje su morali da ispune, a sve se svodilo na ulizivanje Holandiji.

Veliki brat 2013 dobio kraljicu: Maja Nikolić napada Uroša, Ava izbezumljena!



Ukućani su nosili holandsku nošnju i, naravno, klompe, a jedan od zadataka bio im je da ručno pokreću vetrenjaču koja ne sme da se zaustavi. Pored toga morali su da jedu i živu ribu kao što rade Holanđani.

Veliki Brat 2013: Ukućani 24 sata ručno pokreću vetrenjaču!
Svi ovi zadaci bili su u cilju dočekivanja holandske kraljice, čiju je ulogu dobila Maja Nikolić. Ona je napokon napustila tajnu sobu i pojavila se u glavnom delu kuće. Svi učesnici bili su prisutni na velikom prijemu kada je ušla obučena kao holandska kraljica, a većina je bila zbunjena kada ju je videla.

Situacija u kući "Velikog brata" se zahuktava, već je došlo do sukoba između nekih učesnica, a Maja Nikolić kojoj će svi morati da se "klanjaju" poznata je po tome da voli da digne tenziju što je i sama priznala dok je bila u tajnoj sobi.

Naime, Maja je već najavila kako joj je cilj da preotme Avi Uroša i očekuje kako će se on sada okrenuti ka njoj iako mu je Ava bila saputnik u opozicionom kombiju. Čim se pozdravila sa "Velikom Makedonkom" i ostalim članovima vlade, Maja je odlučila da obiđe opoziciju. U kombiju je odmah objasnila kako bi ona želela da večeras spava između Ave i Uroša.

"Ja bih mogla ovde da spavam sa vama. Ava, ti i ja treba da se borimo za Uroša, a pošto sam ja kraljica, ti treba prva da ga probaš, a onda da ga daš meni", rekla je Maja, i dodala kako će svoj rođendan proslaviti u kući, pa očekuje od Uroša poljubac kao poklon.

Ko će pobediti u borbi oko Uroša Ćertića još uvek ne znamo, ali je on svakako izazvao veliku pažnju ukućana, a još više ukućanki, budući da su počele da se bore oko njega sa sve taktikom.

Autor: M.P.
Foto: B92

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>