Region

Svet

Veliki brat 2013: Sindi i Nevena u žestokoj svađi zbog bivšeg dečka!

Sinoć je u kući "Velikog brata" došlo do još jednog sukoba, a sada su u pitanju Sindi i manekenka Nevena.

Veliki brat 2013: Sindi i Nevena u žestokoj svađi zbog bivšeg dečka!



Kako je "Veliki brat" ukućanima dao zadatak da celu noć ručno pokreću vetrenjaču, Sindi je u jednom trenutku zamolila Nevenu da je zameni. Nevena ne samo da nije pristala, već je i burno odreagovala.

I
Veliki brat 2013: Sindi - Uroše, čujem nisi se pokazao kod Ave
zgleda da je Sindi rešila da u nastavku rialitija provorica ukućane, jer ovo nije prvi ispad u poslednjih 24 sata. Naime, Sindi je pokušala da se posvađa i sa Urošem. Avu je već uspela da iznervira, međutim, Uroš je izgleda jedini imun na nju.

Sindi se ispovedila "Velikom bratu" rekavši da ju je Nevena izvređala kao i da postoje razlozi iz njihovog privatnog života za ovaj događaj.

"Nevena je spavala u istom apartmanu sa mojim bivšim dečkom sa kojim sam bila šest godina. Da li je između njih bilo nečega ne znam, ali mislim da je ovo razlog za našu svađu", rekla je Sindi u ispovedaonici.

Dodala je da je čula od ostalih ukućana kako je neko ogovara, kao i da se raspitivala kod "Velike Makedonke", ali da ona nije htela ništa da joj kaže.

Veliki Brat 2013: Ukućani 24 sata ručno pokreću vetrenjaču!
Manekenka se sinoć posle rasprave sa Sindi rasplakala, budući da su imali celonoćni zadatak sa vetrenjačom nije se ni naspavala, pa je celo jutro u kući nosila naočare za sunce, verovatno kako bi sakrila podočnjake, međutim "Veliki brat" je zabranio nošenje naočara u kući.

Nevena je usput prokomentarisala kako joj je najveća greška u životu to što je ušla u kuću "Velikog brata" i da je jedino dobro što je izvukla iz tog iskustva što je upoznala sve te ljude. Pri izgovaranju ovih reči verovatno nije mislila na Sindi.

Autor: M.P.
Foto: Ilustracija

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>