Region

Svet

Farma 2013: Goca se otvoreno nabacivala Ekremu!

Gordana Bjelica otvoreno se nabacivala Ekremu Jevriću, koji je do nedavno bio zaljubljen u Staniju, i zavodila ga želeći da zajedno odu ispod ćebeta.

Farma 2013: Goca se otvoreno nabacivala Ekremu!



Gordana i Ekrem prepucavali su se oko njenih grudi, a Ekrem je čak rekao kako bi voleo da se ona skroz skine i da je zamišlja potpuno nagu.

Ekrem: "Sve je s tobom u redu, samo malo grudi da podigneš", na šta mu je Goca odgovorila: "Čekaj sad ovo da ti otkopčam, šta si zapeo. E, sad ćeš da vidiš, sad ću da se skinem gola".

Farma 2013: Seksi Sandra završila u izolaciji! Prekršila pravilo!
"Pa ti hoćeš, a ja ne smem. Ja sam tebi lepo rekao da maknemo ovog što je sluga i da budemo zajedno u krevetu. Ali ja ne smem, ja imam ženu", odgovorio je Ekrem na Gocine provokacije, takođe joj navodeći da je siguran da bi ona volela da između njih bude nešto, što se ne bi dopalo njegovoj Igbali.

"Pa, imao si ženu i u prethodnoj Farmi. Sa mnom ne bi imao problema, mene Igbala sigurno voli. Ti bi na svaki minut podizao ćebe i pozdravljao bi Igbalu. I opet bismo se vratili pod ćebe", bila je uporna Goca.

Farma 2013: Stanija - Ne poredite me sa Katarinom Živković, ja sam jedna jedina!
Ekrem je od samog početka isticao da je zaljubljen u Staniju, međutim nakon sedam dana u rijalitiju naljutio se na nju jer mu je okrenula leđa i počela da se nabacuje novom gazdi.

"Dobila je otkaz i zdravo! Neće samo biti sluga, nego će da ide "aut". Prevarila me, ne zanima me više", bio je uvređen Ekrem.

Autor:B.B.
Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>