Region

Svet

Avin tata: Ponosan sam, Ava je imala seks sa Urošem iz ljubavi! (Foto)

Nakon što je Ava Karabatić već prvo veče u kući Velikog brata spavala s Urošem Ćertićem, oglasio se i njen tata.

Avin tata: Ponosan sam, Ava je imala seks sa Urošem iz ljubavi! (Foto)



Naime, Ivica Karabatić je nakon ovih događanja dao intervju za portal "Alo" rekavši kako je veoma ponosan na svoju kćer!

"Prezadovoljan sam Avinim ponašanjem u Velikom bratu! Sve što ona radi je spontano, jer ona ništa ne radi zbog para niti na silu. Njeno ponašanje je potpuno prirodno. Video sam da se Ava zbližila s Urošem, on je definitivno njen tip. Ako je spavala sa njim, onda je to ljubav, to je eksplozija, bomba! To je vanzemaljski! Ona nije imala vezu godinu i po dana i ako je spavala s njim, onda se zaljubila i zato bi joj trebalo dati Nobelovu nagradu. Mada, po onom što sam ja video, ona se samo naslonila na njega, a da li je on nešto radio, ja ne znam", rekao je Ivica za "Alo".



Dodao je i kako želi Srbina za zeta. "Ako se dogodio seksualni odnos među njima, ja joj ne zameram. Meni je važna samo njena sreća. I nije mi važno to što je on Srbin, nisam nacionalista. Ako je Ava sretna s njim, neće mi biti problem ni da se venčaju. Ništa mi neće biti problem. Avu nismo vaspitali da bude nacionalista, već smo je vaspitali samo da širi pozitivnu energiju", objasnio je starletin tata.

Autor: B.B.
Izvor: Alo, Dnevnik.hr
Foto: Duško Marušić/Pixsell

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>