Najnovije vesti

Farma 2013: Stanija - Ne poredite me sa Katarinom Živković, ja sam jedna jedina!

Gordana Bjelica uporedila je Staniju sa Katarinom Živković, rekavši da je Kaća super i da je prelepa, kao i da liči na Staniju, mađutim starleti se to nije dopalo.

Farma 2013: Stanija - Ne poredite me sa Katarinom Živković, ja sam jedna jedina!Naime, Staniji nije bilo jasno zašto je poredi sa pevačicom Katarinom, koju, kako kaže, čak i ne poznaje.

"Gospođo Bjelice, zašto me poredite sa Katarinom, ja nju čak i ne poznajem, kakve ja veze imam sa njom", pitala je Stanija, a onda se ubacio i Ekrem koji je rekao da je Kaća Staniji konkurencija i da ih ne poredi. Stanija je još oštrije odreagovala na to:

"Ona meni nije konkurencija, ja nemam konkurenciju", rekla je Stanija i zamolila Bjelicu da je više nikada ni sa kim ne poredi.

"Ja sam Stanija, jedna jedina", rekla je.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir
Foto: Internet

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

Goga Sekulić drastično promenila imidž FOTO

Goga Sekulić drastično promenila imidž FOTO

Goga Sekulić nakon što se posle duže pauze vratila na muzičku scenu i publici predstavila novi album "Ponovo rođena", odlučila je da poradi i na svom imidžu, te je fanove putem društvene mreže Fejsbuk, obradovala novom fotografijom i potpuno drugačijom frizurom.

Vest sa videom17. februar 2015

Nikola Rađen skrhan bolom zbog smrti oca

Nikola Rađen skrhan bolom zbog smrti oca

Proslavljeni vaterpolista i reprezentativac Srbije  Nikola Rađen, početkom godine doživeo je veliku tragediju, kada mu je u 54. godini iznenada preminuo otac Novak. 

Vest sa videom17. februar 2015

Region

Svet