Farma 2013: Stanija - Ne poredite me sa Katarinom Živković, ja sam jedna jedina!

Gordana Bjelica uporedila je Staniju sa Katarinom Živković, rekavši da je Kaća super i da je prelepa, kao i da liči na Staniju, mađutim starleti se to nije dopalo.

Farma 2013: Stanija - Ne poredite me sa Katarinom Živković, ja sam jedna jedina!Naime, Staniji nije bilo jasno zašto je poredi sa pevačicom Katarinom, koju, kako kaže, čak i ne poznaje.

"Gospođo Bjelice, zašto me poredite sa Katarinom, ja nju čak i ne poznajem, kakve ja veze imam sa njom", pitala je Stanija, a onda se ubacio i Ekrem koji je rekao da je Kaća Staniji konkurencija i da ih ne poredi. Stanija je još oštrije odreagovala na to:

"Ona meni nije konkurencija, ja nemam konkurenciju", rekla je Stanija i zamolila Bjelicu da je više nikada ni sa kim ne poredi.

"Ja sam Stanija, jedna jedina", rekla je.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir
Foto: Internet

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

Vesna Zmijanac napala Sašu Popovića!

Vesna Zmijanac napala Sašu Popovića!

Saša Popović je skoro 20 godina u srećnom braku sa Suzanom Jovanović, koja je do sada bezbroj puta isticala da nije ljubomorna supruga. Da njen suprug ima potpunu slobodu, uverili smo se i pre neki dan, kada smo uslikali Vesnu Zmijanac, koja direktoru “Granda” sedi u krilu.

Tekstualna vest3. jul 2015

Novaka Đokovića rasplakala obožavateljka! VIDEO

Novaka Đokovića rasplakala obožavateljka! VIDEO

Iako je nebrojano puta do sada Novak Đoković ispričao svoju životu priču, čega je sve morao da se odrekne i koliko truda da uloži kako bi posta prvi teniser sveta, video jedne obožavateljke uspeo je da ga rasplače.

Tekstualna vest3. jul 2015

Region

Svet