Region

Svet

Jelena Rozga plagirala Severininog Breda Pita? (Video)

Nova pesma Jelene Rozge "Nirvana" je tek izašla, a mnogi je već optužuju da je u pitanju plagijat Severininog hita "Bred Pit".

Jelena Rozga plagirala Severininog Breda Pita? (Video)



Deo Rozgine pesme koji počinje od 17. sekunde, je identičan hitu Severine koji kreće od 01:19. Međutim, "Nirvanu" su prepoznali i u još jednoj pesmi i to u rumunskom klupskom hitu "Dalinda".

Pesma "Nirvana" je izazvala prilično burne reakcije, naročito u Hrvatskoj, pa se oglasila i Remi iz popularne grupe "Elemental", vidno iznervirana tekstom sporne pesme, koji je pisala Vjekoslava Huljić.

"Mislim da je Vjekoslava Huljić hrvatskoj ženi naudila više nego svi hrvatski šovinisti zajedno. Nalepila joj je to da se realizuje isključivo kroz brak, majčinstvo, da dopušta da je gaze i emocionalno zlostavljaju... A sad kroz ovu sirotu Rozgu poziva muškarca da dođe po ženu 'ko slavljenik po tortu'... Ma daaaaj, molim te! Nikad nisam mislila da ću reagovati na ovakav treš, ali negde čovek mora da podvuče crtu. Zaista je vreme da prestane zaglupljivanje. Žene, ispljuskala bih vas! A Vjekoslavi ustavno oduzela pravo na slobodan govor", napisala je Remi.

Uporedite sami jesu li "Nirvana" i "Bred Pit" zaista toliko slične.





Autor: B.B.
Izvor: Index.hr, Press
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>