Region

Svet

Farma 2013: Oštre uvrede na račun Vesne Rivas! (Video)

Vesna Rivas je za samo nedelju dana, od kada je Farma počela, uspela da se posvađa sa svim učesnicima. Na njene provokacije odgovorio je reper Sha.

Farma 2013: Oštre uvrede na račun Vesne Rivas! (Video)



Vesna je sa reperom imala verbalni okršaj zbog toga što je seo na sto za ručavanje. "Ovo je najružnija slika koja može da izađe napolje. Ovde jedemo", rekla mu je Vesna kada ga je videla da sedi na stolu koji je ona prethodno obrisala.

"Ja svetu mogu da pošaljem i svoju bu**", sa dugim "bip" odbrusio je reper Vesni Rivas čije mu je gunđanje dosadilo. Svoju reakciju i napad pevačice na njega, nedugo zatim,  prokomentarisao je i pered kamerama.

"Između Vesne i mene pucaju varnice. Žena je definitivno zaljubljena u mene. Ja sam svestan toga još od prvog dana. Verovatno to što nije dobila van farme, očekuje ovde da dobije ali ja stvarno ne mogu da peglam babe. Stvarno nisam u tom fazonu. Pokušavam da je izbegavam koliko mogu, ali jednostavno mi se kači. Kao privezak je - gde ja tu i ona. Vesna od mene očekuije jedno vruće kupanje, verovatno seks, ali nije u mom fazonu. Ne volim s babama da imam posla", izjavio je Sha pred kamerama.

Vesna u izjavi nije bila tako opširna, pa je za muzičara samo kratko rekla: "Momak je dvoličan i dupljak je. Sujetan je. Ako ne ide na njegovu vodenicu, odmah gleda kako da te uvredi. Kompleks!"

Kako je njihov sukob izgledao, pogledajte ovde:



Autor: I.M.
Izvor: Blic
Foto: Prinscreen Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>