Region

Svet

Bojana Jovanovski i Petar Čavić: Od fatalne ljubavi do pokušaja samoubistva

Pre samo mesec dana ona je njemu slala srca u porukama na Fejsbuku. Volela ga je najviše na svetu, a on je promrzao za nju pet sati u snegu crtao poruke. Raskinuli su, a on je pokušao da se ubije.

Bojana Jovanovski i Petar Čavić: Od fatalne ljubavi do pokušaja samoubistva



Posle raskida ljubavne veze, Petar je pokušao da se ubije skokom sa Pančevačkog mosta u ledene talase Dunava. Na sreću, preživeo je, a ona mu je poželela sve najbolje...

Od fatalne ljubavi do pokušaja samoubistva - ukratko bi se opisala veza poznate teniserke Bojane Jovanovski i Petra Čavića (25), mladića koga su juče po izlasku iz bolnice u kući na Zrenjaninskom putu u Krnjači sačekali roditelji, brat, drugari...

"Bili smo u vezi dve godine. Voleo sam je i ona mene. I sada je volim, ali je njen otac bio protiv mene. Zato me je i ostavila. Videli smo se dva dana pre ovoga, predložio sam joj da živimo zajedno, ali... Nisam mogao da prebolim, odlučio sam da se ubijem...", pričao je isprekidanim rečenicama Čavić.

I Bojana je pre samo mesec dana tvrdila da je srećno zaljubljena.

"Srećno sam zaljubljena i mnogo mi znače podrška i razumevanje koje mi dečko pruža. Ne mogu da kažem da sam zaljubljive prirode, ali mi ljubav, kao i svakoj devojci, prija. Trudim se da odvojim emotivni od profesionalnog života, pa na terenu razmišljam o igri. Inače, kod suprotnog pola me privlače neposrednost i vedar duh", izjavila je u februaru za magazin "Hello". A onda je, samo za nju, Petar u snegu grančicama od jela iscrtao njeno ime, metrima dugačko: "BOKI...". "Bebo, prelepo je. Volim te najviše na svetu", odgovorila je Bojana na to i poslala Petru tri srca.



Fatalnu ljubav Bojane i Petra, tog dana, komentarisali su mnogi prijatelji. "Digao je ceo hotel na noge samo da ispuni plan. Sav se iskidao dok je kidao grane sa jelke, a noge su mu promrzle u snegu", opisivao je drug Petrove napore da obraduje svoju Bojanu.  Ljubav je, međutim, ubrzo okončana.

"Ko ste vi da osuđujete život koji živim? Znam da nisam savršen i ne živim da bih bio takav. Ali pre nego što počnete upirati prstom, budite pre svega sigurni da su vam ruke čiste", ostavio je Petar na svom Fejsbuk profilu čuvenu poruku Boba Marlija.
Onda je usledila nova: "Zaboravi koliko boli i pokušaj ponovo".

Tuga, bol, ali ništa što bi ukazalo na noć koja mu je zauvek promenila život. Pola sata pre ponoći, u utorak, Petar je pešice došao do Pančevačkog mosta, poslao je SMS bratu, a onda izuo cipele, skinuo jaknu i skočio... Imao je sreće, isplivao je na površinu, ribari su ga izvukli na levu stranu Dunava. Rotaciona svetla, Hitna pomoć, policija... Petar je prevezen na reanimaciju Urgentnog centra. Povredio je noge, kažu lekari, ali povrede nisu teške, biće dobro. Juče je došao kući, a Bojana je preko svog portparola poručila da mu želi sve najbolje:

"U šoku sam. Istina je da smo Petar i ja bili u vezi koja se nedavno završila. Iako smo ostali u prijateljskim odnosima, u poslednje vreme sam 100 odsto fokusirana na treninge i pripreme za predstojeće mečeve FED kupa, tako da iskreno ne znam o čemu je reč. Petru želim sve najbolje i da uspešno izađe iz svega ovoga".



Autor: B.B.
Izvor: Blic
Foto: RAS

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>