Svet

Region

Madona postala milijarderka

Popularna pevačica je ove godine prvi put probila granicu od milijardu dolara i tako se u 54. godini pridružila ekskluzivnom klubu poznatih ličnosti sa desetocifrenim bankovnim računom.

Madona postala milijarderka



Pre dve godine, Madonina imovina je bila procenjena na 700 miliona dolara, ali je pop kraljica, poznata i kao vešta poslovna žena, umela mudro da investira svoj novac i tako da svoj imetak za kratko vreme uveća na milijardu.

Pevačica je inkasirala 10 miliona dolara od reklame za votku "Smirnof", a njen parfem "Truth of Dare" joj je doneo dodatnih 60 miliona dolara. Ulaganje u lanac fitnes klubova "Hard Candy" se, takođe, pokazalo unosno, kao i ulaganje u dijetetski napitak "Vita Coco".

Ne treba zanemariti ni prihod od prodaje albuma "MDNA", kao ni zaradu od svetske turneje koja joj je donela više od 305 miliona dolara. Pop zveda, međutim, ne namerava da stane na tome. Prema mišljenju stručnjaka, Madona bi mogla da zaradi još nekoliko miliona samo u toku ove godine sa svojom kolekcijom odeće indikativnog naziva - "Material Girl".

Autor:I.M.
Izvor: Tanjug
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>