Region

Svet

Farma 2013: Palo ljubljenje između više farmera! (Video)

Posle mnogo svađa i nemira veče na farmi je bilo mirno i u duhu dobre zabave. Farmeri su se skupili za stolom i igrali "Istina-Izazov" pa su, kako ne bi kvarili momenat, svi zaboravili razmirice i nesuglasice.

Farma 2013: Palo ljubljenje između više farmera! (Video)



Kao i svaki gazda, Miki Mećava dobio je svog telohranitelja i to ženskog roda, a u pitanju je Ljuba Pantović. Kako bi dokazala da je dostojna svog zadatka, Ljuba je zamoljena da svoju "moć" demonstrira na nekome od ukućana. Na nagovor ostalih učesnika "Farme" objekat za demonstraciju bio je Era Ojdanić, a Ljuba ga je vrlo brzo savladala i saterala u ćošak.

Farmeri su igrali "istina-izazov", a Vesna Rivas i Saška Karan dobile su zadatak da se izgrle i izljube. Iako su obe htele da naglase kako će to učiniti samo radi izvršenja zadatka, na kraju su se obe iskreno nasmejale, a zatim izljubile tri puta i rukovale.

Izazov je takođe izabrala Seksi Sandra, a zadatak joj je bio da filmski poljubi Akija što je i učinila. Kada je došao red na nju da bira zadatak namestila je ljubljenje Eri Ojdaniću i Goci glumici. Ovo dvoje ukućana posle jednog poljupca shvatili su da im je lepo, pa su ga ponovili još par puta.

Sem ljubljenja bilo je i "pipanja". Naime, Dule je dobio zadatak da ispipa nečiju zadnjicu, a kako se Radojka ne bi naljutila izabrao je Gocu glumicu. Kada je zadatak obavio, njih dvoje su se ismejali i izgrlili.

Posle veštački izazvanih romansi tokom igranja "Istine i izazova" Seksi Sandra i Aki razgovarali su u krevetu, a mladi pevač pokušao je da se oslobodi njene garderobe što je ona vešto izbegla. Zatim su zajedno pevali pesmu "Mi se volimo", a posle još jednog Akijevog pokušaja Sandra je napustila krevet.



Autor: M.P.
Foto: PrintScreen Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>