Ostalo

Sme�no

Kako da postanete magnet za muškarce?

Pročitajte jednostavne trikove kako da očarate svakog muškarca u prostoriji. Ipak, imajte na umu da, kada dovedete ove trikove do savršenstva, može vam se desiti da postanete takav magnet da ćete muškarce privlačiti svuda!

Kako da postanete magnet za muškarce?



Nemojte izlaziti u grupama većim od tri

Devojci u većoj grupi je izuzetno teško (čitajte: zastrašujuće) prići. Tročlana grupa je optimalna, jer vaše dve prijateljice mogu jedna drugoj da prave društvo dok vi ćaskate sa momkom koji vam je prišao.

U ruci držite piće

Momci ne žele da ih iskorišćavaju. Što će reći - ne žele da vam u samom startu plate piće. Ako imate u ruci dopola popijen koktel kada vam frajer priđe, on će moći neopterećeno da započne ćaskanje sa vama. Ukoliko sve pođe kako treba, ponudiće se da časti sledeću rundu i nastaviti priču.

Iskreno se smešite

Tako očigledno, zar ne? Ali prosto je nemoguće dovoljno istaći važnost osmeha, kao i činjenicu da je nemoguće da delujete seksi ako ste distancirani. Žene se stalno spontano smeše (kada smo nervozne, trudimo se da budemo ljubazne itd.), zato ćete, ako to uopšte ne radite, izgledati kao nepristupačna gvozdena lejdi.

Usavršite pogled koji osvaja

Da biste ga privukle i sa drugog kraja prostorije, blago sagnite glavu i uputite mu nekoliko "vrućih" pogleda. Momci obožavaju da ih gledate ovako ispod oka, jer se tako osećaju muževno. A ako je momak u suprotnom uglu prostorije tako divan da vam je teško da ga gledate direktno u oči (zaslepljujuće, kao kad netremice gledate u sunce!), lažirajte stvar fiksirajući mu pogledom deo između očiju.

Nemojte ga odmah pitati čime se bavi

Neki muškarci misle da je svaka žena lovac na novac, a u ovo doba masovnih otpuštanaja mnogima će biti iritantno pitanje o poslu. Zato taj deo ostavite za kasnije.

Vodite neobavezne i pozitivne razgovore

Ponekad devojke nisu ni svesne u koliko negativnom svetlu same sebe predstavljaju. Kada izađete u grad, trebalo bi da se zabavljate i zato svaka pritužba ("Ovde je prevruće!"), pesimistička izjava ("Definitivno sledi još jedan užasan dan") ili pakosna opaska ("Snimi cipele one ribe!") prilično potkopavaju auru zabavne devojke kojom bi trebalo da zračite. Zato birajte neobavezne teme za ćaskanje.

Autor: B.B.
Izvor: Cosmopolitan
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>