Region

Svet

Sanja Dimitrijević: Verovala sam da Uroš nikada ne bi imao seks pred kamerama!

Ono što se već prve noći dogodilo u Velikom Bratu između hrvatske starlete Ave Karabatić i srpskog kaskadera Uroša Ćertića bilo je neočekivano ne samo za gledaoce, već i za Uroševu bivšu devojku.

Sanja Dimitrijević: Verovala sam da Uroš nikada ne bi imao seks pred kamerama!



Uroševu bivšu devojku, finalistkinju Prvog glasa Srbije Sanju Dimitrijević, veoma je iznenadilo ono što se već prve noći dogodilo između njega i hrvatske starlete Ave Karabatić.

Iako je na ulasku u kuću rekao da njegova lepša polovina nije učestvovala u nekom šou-programu, ispostavilo se da je Uroš u vezi sa učesnicom iz "Prvog glasa Srbije". Međutim, Sanja Dimitrijević kaže da više nisu zajedno:

"Uroš i ja smo raskinuli početkom marta, jer smo shvatili da trenutno želimo različite stvari i da je najbolje da svako pođe svojim putem. Ostali smo u dobrim odnosima, a pre nedelju dana mi je rekao da će učestvovati u Velikom Bratu. Podržala sam ga, poželevši mu da izdrži što duže. Nikada nije gledao naše rijalitije, pa sam ga posavetovala da bude pametan i da izađe iz njega čistog obraza, jer loša popularnost stečena u njima može da ima dalekosežne posledice".

Budući da su se rastali sporazumno i bez tenzija, Sanja kaže da joj ne smeta to što se dogodilo između njenog bivšeg dečka i hrvatske starlete.

"Poznajem ga i verovala sam da nikada ne bi imao odnose sa devojkom pred kamerama, ali niko to ne može sa sigurnošću da tvrdi jer karantin je čudna stvar. Svašta može da se dogodi kada izolacija postane vaša realnost. U svakom slučaju, navijam za njega i volela bih da pobedi. Videćemo se sigurno kada izađe", završava Sanja.

Ako su se producenti "Emotiona" brinuli zbog konkurentskog rijalitija "Farma" i osporavanju publike da su u kuću doveli "poznate anonimuse", nema sumnje da im je velikodušni starletin "poklon" obezbedio odličan start.

Autor: B.B.
Izvor: Novosti
Foto: Story

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>