Najnovije vesti

Veliki Brat 2013: Ava Karabatić i Uroš Ćertić spavaju u kombiju!

Posle burne noći u kući Velikog Brata, Ava Karabatić i Uroš Ćertić postali su pravi zaljubljeni golupčići i izgleda započeli novu romansu.

Veliki Brat 2013: Ava Karabatić i Uroš Ćertić spavaju u kombiju!Veliki Brat 2013: Izglasani članovi opozicije - Ava i Uroš!
Nakon što su ih ukućani koji su na tajnom zadatku, Maja Nikolić, Milić Vukašinović i Soraja Vučelić, izabrali za članove opozije kako bi ih osamili i još više zbližili, Ava i Uroš imali su pet minuta da se spakuju i napuste kuću. Da stvar bude još zanimljivija, Veliki brat ih je preselio u "opozicioni" kombi koji se nalazi u dvorištu!

Na pitanje kako je spavala, Ava je Velikom Bratu zadovoljno rekla sledeće: "Daj bože da mi i sledeća noć bude ovakva", moleći ga da joj obezbedi samo tablete za želudac. Zanimljivo je da su Ava i Uroš kao osobe koje im nikako ne nedostaju naveli Dragutina Topića i blizance Žarka i Željka.

Veliki Brat 2013: Papreno već prve noći! Ava i Uroš imali seks! (Video)
Hrvatska starleta, koja kaže da još uvek ne zna da li je zauzeta ili slobodna, i holivudski kaskader sve više podsećaju na ljubavni par koji je obeležio prošlu sezonu VIP rijalitija, pobednicu Marijanu Čvrljak i Nikolu Nemeševića Nemeša, koji su i dalje u ljubavnoj vezi.

Novopečeni par Velikog Brata, Ava i Uroš, nemaju baš idealne uslove za boravak, ali verujemo da će se već nekako ugrejati pod istim jorganom. O nastavku romanse ćemo vas detaljno izveštavati.

Osim novog prebivališta koje je dodelio pojedinim ukućanima, Veliki Brat je i "tajnim agentima", takozvanoj VBIA, dao novi zadatak - da izaberu premijera.

Autor: B.B.
Foto: Kurir, OBN

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

Vladimir Stanojević utehu potražio kod ljubavnice!?

Vladimir Stanojević utehu potražio kod ljubavnice!?

Nakon velikog incidenta koji se dogodio između Vladimira Stanojevića i njegove trudne supruge Ana Marije Žujović, voditelj je utehu potražio kod Milice Milikić, sa kojom se viđao pre veze sa fitnes prvakinjom.

Vest sa galerijom24. februar 2015

Seka Aleksić: Ove godine ću letovati u Turskoj!

Seka Aleksić: Ove godine ću letovati u Turskoj!

Folk zvezda Seka Aleksić će za nekoliko dana objaviti novi studijski album, a pored brojnih poslovnih obaveza uvek pronalazi vremena za predah. Ovoga leta već zna destinaciju za odmor, a to će biti neko od egzotičnih turskih letovališta.

Vest sa galerijom23. februar 2015

Region

Svet