Region

Svet

Veliki Brat 2013: Papreno već prve noći! Ava i Uroš imali seks! (Video)

Ava Karabatić završila je sinoć u krevetu Uroša Ćertića, međutim, osim nagađanja, nije bilo nikakvih dokaza da je došlo do seksa. Sve do pojave video snimka!

Veliki Brat 2013: Papreno već prve noći! Ava i Uroš imali seks! (Video)Takmičenje nove sezone Velikog Brata za nagradu od 50.000 eura tek je počelo, pa nije bilo za očekivati da će odmah doći do seksualnog čina. Ipak, hrvatska starleta je izgleda rešila da u startu preuzme stvar u svoje ruke, pa je, osim što je podelila krevet sa zgodnim kaskaderom, odlučila i u potpunosti da ga zadovolji.

Iako Veliki Brat na svom zvaničnom Facebook nalogu nije želeo da otkrije koje dvoje ukućana je imalo seks, ostavivši to otkriće za večeras, sasvim je jasno o kome se radi. Šta se izdešavalo između Ave i Uroša ispod pokrivača, detaljno pogledajte u priloženom snimku.Autor: B.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

TLZP: Neša Bridžis odlepio za Kristinom Agilerom FOTO

TLZP: Neša Bridžis odlepio za Kristinom Agilerom FOTO

Jubilarna deseta epizoda okupila je najveće svetske i domaće zvezde. Željko Joksimović je specijalni gost ovog puta i njegovo komentarisanje imitacija takmičara iznenadiće gledaoce baš kao što su se iznenadili i sami učesnici.

Tekstualna vest6. maj 2016