Region

Svet

Veliki Brat 2013: Kako su poznate ličnosti prokomentarisale ukućane? (Foto)

U kuću Velikog Brata sinoć se uselilo ukupno šesnaest takmičara, a najveću pažnju izazvala je hrvatska starleta Ava Karabatić.

Veliki Brat 2013: Kako su poznate ličnosti prokomentarisale ukućane? (Foto)



Nakon što je u regionalnom VIP "Survivoru" ponela najveći broj glasova publike, Ava sebe smatra pobednicom pomenutog rijalitija, a sada ima novu šansu da osvoji 50.000 eura! Troje ukućana je na tajnom zadatku: Maja Nikolić, Soraja Vučelić i Milić Vukašinović, a zajedno sa ostalim učesnicima rijalitija šest nedelja će se boriti za pobedu.

Veliki Brat 2013: Počela žestoka borba za 50.000 eura! (Foto+Video)
Najveću naklonost i najviše komentara na društvenim mrežama izazvala je popularna Ava, poznata kao osoba bez dlake na jeziku, zbog čega je mnogi i simpatišu. Ni javne ličnosti nisu propustile priliku da prokomentarišu nju i ostale ukućane, pa je tako na Tviteru bila prava žurka.

Pogledajte samo neke od komentara kojima su Tanja Vojtehovski, Seka Aleksić, Marija Šerifović, Ivan Ivanović i drugi prokomentarisali početak šou programa.






"Veliki brat" je svojim ukućanima već dao prvi zadatak, pa će prva nedelja biti politički obojena. "U utorak će se u kući održati demokratski izbori. Borite se za vlast i ne dajte je nikome. Dobili sta pet zadataka koje ćete pročitati ostalim ukućanima. Oni koji budu u Vladi biće imuni na nominacije", rekao je ukućanima "Veliki brat".

Kako će se ukućani snaći u prvom zadatku i hoće li se neko od njih već u prvim danima takmičenja približiti publici svojim ponašanjem, videćemo.

Autor: B.B.
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>