Region

Svet

Slađana Vukašinović na saslušanju: Želim da se Era Ojdanić u potpunosti razotkrije!

Tužilaštvo Republike Srbije izdalo je juče nalog policiji da obave razgovor sa Slađanom Vukašinović, devojkom koju je zaveo Era Ojdanić kad je bila sedmi razred.

Slađana Vukašinović na saslušanju: Želim da se Era Ojdanić u potpunosti razotkrije!



Zatraženo je od policijskog odeljenja za suzbijanje krvnih i seksualnih delikata UKP Beograd da prikupe dodatna obaveštenja o ovom slučaju, odnosno da saslušaju Slađanu Vukašinović.

"U tužilaštvu smo iznenađeni što nam televizija Pink još nije dostavila sporni snimak sa izjavom Ere Ojdanića, iako smo to od njih tražili čim se ta informacija pojavila u medijima", kaže izvor iz srpskog tužilaštva. Slađana Vukašinović ističe da je spremna da svedoči.

"Rado ću se odazvati pozivu i maksimalno ću sarađivati sa istražnim organima. Sada, kad je ova priča otvorena, ne na moje insistiranje, već ju je on pokrenuo na Farmi, ispričaću sve šta se dešavalo, jer želim da se u potpunosti razotkrije Era Ojdanić i javnosti pokaže ko je on zapravo", poručila je Slađana iz Pariza.

Meštani sela Veliki Crljeni kažu da ona nije bila sponzoruša koja je uzimala od Ere. Da jeste, naglašavaju, imala bi skupa kola, silne iznose na bankovnom računu, lokale, kuće... Sa majkom je živela u stanu koji im je ostao nakon očeve smrti.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>