x
Region
Slađana Vukašinović na saslušanju: Želim da se Era Ojdanić u potpunosti razotkrije!
26. mart 2013. 12:31
Tužilaštvo Republike Srbije izdalo je juče nalog policiji da obave razgovor sa Slađanom Vukašinović, devojkom koju je zaveo Era Ojdanić kad je bila sedmi razred.


Zatraženo je od policijskog odeljenja za suzbijanje krvnih i seksualnih delikata UKP Beograd da prikupe dodatna obaveštenja o ovom slučaju, odnosno da saslušaju Slađanu Vukašinović.

"U tužilaštvu smo iznenađeni što nam televizija Pink još nije dostavila sporni snimak sa izjavom Ere Ojdanića, iako smo to od njih tražili čim se ta informacija pojavila u medijima", kaže izvor iz srpskog tužilaštva. Slađana Vukašinović ističe da je spremna da svedoči.

"Rado ću se odazvati pozivu i maksimalno ću sarađivati sa istražnim organima. Sada, kad je ova priča otvorena, ne na moje insistiranje, već ju je on pokrenuo na Farmi, ispričaću sve šta se dešavalo, jer želim da se u potpunosti razotkrije Era Ojdanić i javnosti pokaže ko je on zapravo", poručila je Slađana iz Pariza.

Meštani sela Veliki Crljeni kažu da ona nije bila sponzoruša koja je uzimala od Ere. Da jeste, naglašavaju, imala bi skupa kola, silne iznose na bankovnom računu, lokale, kuće... Sa majkom je živela u stanu koji im je ostao nakon očeve smrti.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir

   
| More    
Pevač Haris Džinović održaće solistički koncert u Zagrebu 20. marta, a uoči nastupa otkriva kakva su mu očekivanja i dodaje da ne voli kada ga nazivaju narodnjakom.
19. mart 2014. 21:06
Suprug Lepe Brene i bivši teniser Boba Živojinović pripremio je ručak za Marka Jarića i Harisa Džinovića, a pored teniskog reketa kojim je postizao zadivljujuće rezultate, Boba je pokazao da dobro barata i kuhinjskim priborom.
10. mart 2014. 11:46
Po ugledu Hjua Hefnera, koji je nedavno mlađanoj supruzi priredio nezaboravnu rođendansku žurku, folk pevač Era Ojdanić obradovao je svoju dragu Dijanu Miladinović na sličan način.
7. mart 2014. 22:15
Divna Karleuša i Era Ojdanič sa svojom verenicom Dijanom bili su zajedno u jednoj emisiji na televiziji "Pink", a novinarka je iskoristila priliku da provocira Eru Ojdanića zbog poprilično mlađe verenice.
25. januar 2014. 22:30
Pevač Era Ojdanić odlučio je da se ponovo oženi, a kako i sam kaže, razlog za to je što su mu se "smučile klinke". Ipak, njegova buduća supruga mlađa je od njega 32 godine.
13. januar 2014. 22:19
Era Ojdanić (66) ženi se po drugi put. Iako je pre tri i po godine, posle smrti svoje supruge Ljupke, izjavio da više nikad neće stupiti u brak, pevač je pogazio reč jer se zaljubio do ušiju. On je nedavno započeo vezu sa Dijanom Miladinović (37) i preksinoć je predstavio prijateljima.
11. januar 2014. 14:00
Era Ojdanić i Memo Haljevac, bivši učesnici Farme, nastavili su da se druže i posle rijalitija u kojem je sarajevski slikar odneo pobedu. Svako njihovo druženje prođe u velikom stilu, pa tako i ovo, božićno, za koje su njih dvojica ispekli i prase i jagnje.
10. januar 2014. 09:39
Era Ojdanić, bivši učesnik Farme, pokazao je da se prijateljstvo stečeno na imanju u Lisoviću može održati i nakon rijalitija. Tako, on je za svoje drugare, bivše farmere, organizovao proslavu Božića.
9. januar 2014. 15:56
Era Ojdaniću potpunosti prati trend mladih, pa je ovaj popularni pevać svoju snaju Jelenu, udatu za njegovog sina Dragutina, častio silikonskim grudima.
4. januar 2014. 14:18
Kralj kafanske muzike Haris Džinović, koji će 27. i 28. decembra tradicionalno održati koncerte u beogradskom Sava centru, prokomentarisao je svoj dugogodišnji prepoznatljivi imidž koji, kaže, nema nameru da menja.
27. decembar 2013. 12:59

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Emina Jahović - Opet si sa njo


Svakim danom 00:00

Novi spot Emine Jahović za pesmu "Opet si sa njom"

Milica Pavlović - Alibi


Svakim danom 00:00

Novi spot Milice Pavlović za pesmu "Alibi"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus