x
Region
Slađana Vukašinović na saslušanju: Želim da se Era Ojdanić u potpunosti razotkrije!
26. mart 2013. 12:31
Tužilaštvo Republike Srbije izdalo je juče nalog policiji da obave razgovor sa Slađanom Vukašinović, devojkom koju je zaveo Era Ojdanić kad je bila sedmi razred.


Zatraženo je od policijskog odeljenja za suzbijanje krvnih i seksualnih delikata UKP Beograd da prikupe dodatna obaveštenja o ovom slučaju, odnosno da saslušaju Slađanu Vukašinović.

"U tužilaštvu smo iznenađeni što nam televizija Pink još nije dostavila sporni snimak sa izjavom Ere Ojdanića, iako smo to od njih tražili čim se ta informacija pojavila u medijima", kaže izvor iz srpskog tužilaštva. Slađana Vukašinović ističe da je spremna da svedoči.

"Rado ću se odazvati pozivu i maksimalno ću sarađivati sa istražnim organima. Sada, kad je ova priča otvorena, ne na moje insistiranje, već ju je on pokrenuo na Farmi, ispričaću sve šta se dešavalo, jer želim da se u potpunosti razotkrije Era Ojdanić i javnosti pokaže ko je on zapravo", poručila je Slađana iz Pariza.

Meštani sela Veliki Crljeni kažu da ona nije bila sponzoruša koja je uzimala od Ere. Da jeste, naglašavaju, imala bi skupa kola, silne iznose na bankovnom računu, lokale, kuće... Sa majkom je živela u stanu koji im je ostao nakon očeve smrti.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir

   
| More    
Haris Džinović i Melina venčali su se u petak na jahti "Malteški soko", koja vredi čak 130 miliona dolara, uz kumove milionere Slavicu Eklston i Filipa Ceptera, njihovu decu i dvadesetak prijatelja.
13. jul 2014. 13:22
Haris Džinović i Melina Galić venčali su se danas u Dubrovniku nakon 11 godina veze iz koje imaju dvoje dece, ćerku Đinu i sina Kana. Iako su već više od jedne decenije zajedno, par je odlučio i da ozvaniči svoju vezu.
11. jul 2014. 23:47
Čuveni kralj meraka Haris Džinović sutra će se venčati sa dizajnerkom Melinom Galić sa kojom je u dugogodišnjoj vezi i sa kojom već ima dvoje dece, a glamurozna proslava će se obaviti u prisustvu dvadesetak odabranih gostiju.
10. jul 2014. 12:51
Folk pevač Era Ojdanić nije se skrasio ni pored, sada već bivše verenice Dijane Miladinović, iako su mnogi očekivali da će se konačno uozbiljiti i stati na ludi kamen. Međutim, Era i dalje ne gubi vreme u potrazi za onom pravom, pa je sada našao još mlađu devojku.
9. jul 2014. 11:21
Haris Džinović ponovo je posetio Obrenovac, ali ovoga puta nije bio povod dobra pesma, već sarajevski ćevapi i pljeskavice koje je specijalno pripremao za Obrenovčane.
1. jul 2014. 23:33
Era Ojdanić nedavno je raskinuo veridbu sa 32 godine mlađom Dijanom i dodao da ga je ta ljubav koštala preko 9.000 evra. Pevač se trenutno odmara u Crnoj Gori, gde pokušava da razbistri glavu od svega što mu se izdešavalo u poslednje vreme.
11. jun 2014. 23:15
Era Ojdanić raskinuo je veridbu sa svojom 32 godine mlađom verenicom sa kojom je planirao svadbu, jer je shvatio da ga ona nije volela, već da je preko njega htela da se probije na estradu.
6. jun 2014. 17:21
Pevač Haris Džinović, pridružio se svojim kolegama koje su odlučile da ne nastupaju nigde, dok se ne reši vanredna situacija sa poplavama, te tako neće nastupiti u subotu u Kovačici.
16. maj 2014. 21:46
Haris Džinović je po svemu sudeći veoma strog roditelj, a kako njegova supruga Melina kaže, oni ne dozvoljavaju ćerki da se šminka, ni da nosi brushlatere ili da izlazi u grad.
9. maj 2014. 15:46
Eri Ojadiniću oduzeta je vozačka dozvola na mesec dana zbog brze vožnje, a bivši farmer je dodatno platio kaznu od 8.000 i dobio četiri kaznena poena. Pevač priznaje da je pogrešio i da ne beži od toga da snosi odgovornost zbog bahatog ponašanja.
5. maj 2014. 14:26

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Milica Pavlović - Alibi


Svakim danom 00:00

Novi spot Milice Pavlović za pesmu "Alibi"

Severina - Hurem


Svakim danom 00:00

Novi spot Severine za pesmu "Hurem"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus