x
Region
Slađana Vukašinović na saslušanju: Želim da se Era Ojdanić u potpunosti razotkrije!
26. mart 2013. 12:31
Tužilaštvo Republike Srbije izdalo je juče nalog policiji da obave razgovor sa Slađanom Vukašinović, devojkom koju je zaveo Era Ojdanić kad je bila sedmi razred.


Zatraženo je od policijskog odeljenja za suzbijanje krvnih i seksualnih delikata UKP Beograd da prikupe dodatna obaveštenja o ovom slučaju, odnosno da saslušaju Slađanu Vukašinović.

"U tužilaštvu smo iznenađeni što nam televizija Pink još nije dostavila sporni snimak sa izjavom Ere Ojdanića, iako smo to od njih tražili čim se ta informacija pojavila u medijima", kaže izvor iz srpskog tužilaštva. Slađana Vukašinović ističe da je spremna da svedoči.

"Rado ću se odazvati pozivu i maksimalno ću sarađivati sa istražnim organima. Sada, kad je ova priča otvorena, ne na moje insistiranje, već ju je on pokrenuo na Farmi, ispričaću sve šta se dešavalo, jer želim da se u potpunosti razotkrije Era Ojdanić i javnosti pokaže ko je on zapravo", poručila je Slađana iz Pariza.

Meštani sela Veliki Crljeni kažu da ona nije bila sponzoruša koja je uzimala od Ere. Da jeste, naglašavaju, imala bi skupa kola, silne iznose na bankovnom računu, lokale, kuće... Sa majkom je živela u stanu koji im je ostao nakon očeve smrti.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir

   
| More    
Snajka Ere Ojdanića, nedavno je napustila pevačevog sina i iselila se iz kuće u Meljaka. Jelena, optužuje poznatog folkera da u medijima laže kako je samo otišla u Resnik kod majke.
14. septembar 2014. 12:43
Era Ojdanić nije uspeo da se skrasi pored, sada već bivše verenice Dijane Miladinović, iako su mnogi očekivali da će konačno stati na ludi kamen. Međutim, pevač i dalje ne gubi vreme u potrazi za onom pravom, pa je ponovo našao mlađu devojku.
4. septembar 2014. 10:04
Ove jeseni održaće se nekoliko velikih koncerata u Srbiji u sklopu turneje sa simboličnim imenom "Melem za dušu". Da je naziv turneje opravdan ,najviše govore imena izvođača koja će nastupiti.
3. septembar 2014. 23:35
Folker Era Ojdanić izazvao je saobraćajnu nesreću u okolini Ivanjice, kada je svojim automobilom udario u automobil ispred, zbog čega je vozač zadobio  lakše povrede i završio u bolnici.
22. avgust 2014. 10:42
Folker Era Ojdanić ostao je u Sarajevu bez novčanika i pozamašne sume novca, kada je prilikom šetnje gradom primetio da nema nikakvih novčanih sredstava pa ni kompletan novčanik.
4. avgust 2014. 11:02
Pobednik "Farme" Sulejman Memo Haljevac nastavio je da se druži sa Nenadom Aleksićem poznatijim kao Ša, i sa pevačem Erom Ojdanićem sa kojima se družio i dok je bio na Farmi u Lisoviću, a oni se i redovno sreću i posećuju.
3. avgust 2014. 20:36
Slavica Eklston bila je kuma na venčanju Harisa i Meline Džinović. Bivša supruga prvog čoveka Formule 1, odlučila je da kao svadbeni poklon finansira skoro celu svadbu, koja je vredela oko pola miliona evra.
27. jul 2014. 23:35
Haris Džinović pojavio se na otvaranju jednog prestoničkog kluba u Beogradu. Nakon što se vratio sa medenog meseca, pevač je odlučio da noćni provod izađe bez supruge Meline.
25. jul 2014. 20:36
Haris Džinović i Melina venčali su se u petak na jahti "Malteški soko", koja vredi čak 130 miliona dolara, uz kumove milionere Slavicu Eklston i Filipa Ceptera, njihovu decu i dvadesetak prijatelja.
13. jul 2014. 13:22
Haris Džinović i Melina Galić venčali su se danas u Dubrovniku nakon 11 godina veze iz koje imaju dvoje dece, ćerku Đinu i sina Kana. Iako su već više od jedne decenije zajedno, par je odlučio i da ozvaniči svoju vezu.
11. jul 2014. 23:47

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Vlado Georgiev - Iskreno


Svakim danom 00:00

Novi spot Vlada Georgieva za pesmu "Iskreno"

Severina - Hurem


Svakim danom 00:00

Novi spot Severine za pesmu "Hurem"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus