Region

Svet

Milica Pavlović i Milena Ćeranić pevale za malu Milicu (Foto)

Milena Ćeranić i Milica Pavlović nastupile su zajedno sa svojim kolegama preksinoć u Novom Sadu, na humanitarnom koncertu za Milicu Jovanović.

Milica Pavlović i Milena Ćeranić pevale za malu Milicu (Foto)



Mala Milica, koja je obolela od retkog tumora na mozgu i kojoj je bila potrebna pomoć kako bi nastavila lečenje, dobila je pomoć od zvezda estrade, koje su napravile koncert za pamćenje preksinoć u sportskoj hali "Slana bara" u Novom Sadu

Veče je otvorila grupa "Venera", a sledili su "Akapulko" i "Tropiko bend". Kako su se smenjivali izvođači, tako se dodatno zagrevala atmosfera. I na ovom koncertu je u humanitarne svrhe pevao Milan Topalović Topalko, koji važi za jednu od najhumanijih javnih ličnosti u našoj zemlji.



Pevali su i članovi grupe "Leksington" bend, a najveće oduševljenje je  izazvalo četvoro mladih pevača koji su se zajedno popeli na binu. Reč je o Mileni Ćeranić, Aleksandri Bursać, Milici Pavlović i Milanu Mitroviću.

Dobro raspoloženje se održalo celu noć i u odličnoj atmosferi se provod priveo kraju. Na kraju, kao šlag na torti. Ivana Selakov je otpevala velike hitove "Probijam led" i "Daleko si", a zatim su se na sceni smenjivali Darko Lazić, Šako Polumenta, Ćemo i Jovan Perišić







Autor: I.M.
Izvor: Puls
Foto: Milan Vesović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>