Aleksandra Radović za Tijanu skupila 2.411.053,79 dinara!

Popularna pevačica Aleksandra Radović održala je 22. marta humanitarni koncert u Sava Centru kako bi osmogodišnja Tijana Ognjanović dobila novo srce.

Aleksandra Radović za Tijanu skupila 2.411.053,79 dinara!"Srećna sam što ste došli u ovolikom broju. Ovo je divan povod da se skupimo svi zajedno i našom ljubavlju i dobrom voljom pomognemo nekome kome je pomoć potrebna. Ova dvorana je večeras jedno ogromno srce", pozdravila je publiku Aleksandra.

Na koncertu se kao gost pojavio i Vlado Geogriev sa kojim je Aleksandra otpevala duet, a nakon toga nastavila koncert koji je trajao još dva sata.

Kako je Aleksandra sama napisala na svom Tviteru, mnogi su se pitali kolika je cifra koju je  pevačica skupila za malu Tijanu, pa je ona to podelila sa svojim fanovima.


Autor: M.P.
Foto: Internet

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

Rada Manojlović novi singl posvetila Milanu Stankoviću?

Rada Manojlović novi singl posvetila Milanu Stankoviću?

Nakon što je Milan Stanković pre više o dmesec dana objavi pesmu "Faktor rizika", za koju svi spekulišu da je posvećena njegovoj bivšoj devojci Radi Manojlović, mlada pevačica odlučila je da učini isto i novi sningl navodno upravo posveti pevaču.

Tekstualna vest3. septembar 2015

Region

Svet