Aleksandra Radović za Tijanu skupila 2.411.053,79 dinara!

Popularna pevačica Aleksandra Radović održala je 22. marta humanitarni koncert u Sava Centru kako bi osmogodišnja Tijana Ognjanović dobila novo srce.

Aleksandra Radović za Tijanu skupila 2.411.053,79 dinara!"Srećna sam što ste došli u ovolikom broju. Ovo je divan povod da se skupimo svi zajedno i našom ljubavlju i dobrom voljom pomognemo nekome kome je pomoć potrebna. Ova dvorana je večeras jedno ogromno srce", pozdravila je publiku Aleksandra.

Na koncertu se kao gost pojavio i Vlado Geogriev sa kojim je Aleksandra otpevala duet, a nakon toga nastavila koncert koji je trajao još dva sata.

Kako je Aleksandra sama napisala na svom Tviteru, mnogi su se pitali kolika je cifra koju je  pevačica skupila za malu Tijanu, pa je ona to podelila sa svojim fanovima.


Autor: M.P.
Foto: Internet

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

Kad ona nastupa sve gori: Seka Aleksić zapalila Kotor! FOTO

Kad ona nastupa sve gori: Seka Aleksić zapalila Kotor! FOTO

Seka Aleksić definitivno svojim nastupima obara rekorde posećenosti gde god da se pojavi, tako je sinoć bilo i u Kotoru, gde je klub bio ispunjen do poslednjeg mesta, a raspoložena publika uglas je pevala najveće hitove zajedno sa svojom omiljenom pevačicom.

Tekstualna vest4. jul 2015

Pinkove zvezdice superfinale večeras! Ko će biti pobednik! VIDEO

Pinkove zvezdice superfinale večeras! Ko će biti pobednik! VIDEO

Nakon deset meseci surovih eliminacija, takmičenje za "Pinkove zvezdice" se približilo samom kraju. Od 400 mališana koliko ih je bilo u septembru, ostalo ih je samo 10, a oni će svoje poslednje nastupe pred žirijem imati večeras, kada ćemo dobiti i prvog pobednika.

Tekstualna vest4. jul 2015

Region

Svet