Region

Svet

Veliki Brat 2013: Počinje useljenje takmičara! (Foto)

Nova sezona rialitija "VIP Veliki Brat" počinje večeras u 21:30 na Televiziji B92, a producenti ovog popularnog programa odlučili su da do poslednjeg trenutka kriju identitet ovogodišnjih stanovnika kuće u Košutnjaku.

Veliki Brat 2013: Počinje useljenje takmičara! (Foto)



Kako bi podgrejali atmosferu i napravili famu u javnosti ko će od poznatih ući, oni su se dosetili da im pred "karantin" lica pokriju maskama. Takođe, tokom jučerašnjeg dana menjali su informacije o smeštaju čak tri puta šetajući novinare s jednog na drugo mesto.
 


Na jednom od tih "tajnih mesta" ispred hotela na Košutnjaku u ranim popodnevnim satima parkirao se veliki "folksvagen", a iz njega u pratnji obezbeđenja izašao je jedan od ukućana "Velikog brata", sakriven pod maskom životinje. Jedno je bilo sigurno, ženska osoba je u pitanju. Nedugo po dolasku te ukućanke, ponovio se isti scenario sa drugom ukućankom.



Ubrzo su stigle i voditeljke Ana Mihajlovski i Marijana Mićić.
 
"Jaoooj, pa ni mi ne verujemo da su se dosetili da im stave maske. Ni mi ne znamo ko su ukućani", komentarisale su njih dve.
 


Još nije poznato da li će se u rijalitiju naći 12 ili 15 učesnika, a produkcija se trudila da ih sakrije od novinara, pa su ih smeštali na dve različite lokacije u Beogradu. Do početka rijalitija držaće ih zaključane po sobama kako se ne bi spajali, a zabranjeno im je i da sklanjaju zavese sa prozora.

Ipak, prema našim saznanjima, u rialiti će večeras ući Maja Volk, Željko i Žarko Stojanović, Soraja, Sindi, Lepa Lukić, Ava Karabatić, Dragutin Topić, Milić Vukašinović, Branislav Petrući, Nikola Nemešović Nemeš i Saška Janković, a od sinoć se šuška da se takmičarima u karantinu pridružila i Maja Nikolić, iskusna učesnica rijalitija.

Ulazak takmičara u "VIP Veliki Brat" počeće večeras u 21:30, rijaliti će biti emitovan na televiziji B92, a javne ličnosti iz regiona, koje su pristale da se “odreknu” slobode zarad potencijalne nagrade od 50.000 eura, boraviće šest nedelja u najpopularnijoj kući u Košutnjaku.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Kurir, Blic, Telegraf

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>