Region

Svet

Zvezde Granda: Ispala Marina Stankić! (Video)

U novoj rundi muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" glasovima publike odlučeno je da Marina Stankić napusti šou.

Zvezde Granda: Ispala Marina Stankić! (Video)



Večeras je u novom poglavlju popularnog takmičenja pred publiku i žiri izašla ženska ekipa koju je činilo osam takmičarki: Slađana Mandić, Katarina Grujić, Milena Novaković, Aleksandra Stojković, Teodora Toković, Rada Sarić, Marina Stankić i Dejana Erić.

Marina Stankić otpevala je pesmu Ane Bekute "Uspomene", a u duelu koji podrazumeva pevanje pesama za žurku interpretirala je pesmu "Carte Blanche" grupe Oktobar 1864. Iako je ostavila odličan utisak na žiri, uz napomenu da se mnogo bolje snašla u drugoj pesmi, Marina je osvojila najmanji broj glasova publike, nakon čega se zahvalila svima koji su glasali za nju i poručila da će imati novu šansu u baražu.



Tročlani žiri ove nedelje najveći broj bodova dao je Slađani Mandić, Mileni Novaković i Katarini Grujić, pa su njima pripali duplirani glasovi.

U top 7 takmičarki sedme sezone muzičkog šou programa "Zvezde Granda" plasirale su se sledeće kandidatkinje: Slađana Mandić, Katarina Grujić, Milena Novaković, Aleksandra Stojković, Teodora Toković, Rada Sarić i Dejana Erić.

Autor: B.B.
Foto: Printscreen YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>