Region

Svet

Severina na turneji pleše Harlem Shake! (Foto)

Severina danas započinje svoju turneju "Dobrodošao u klub" kojom promoviše svoj aktuelni istoimeni album koji je najprodavaniji u regionu poslednjih meseci.

Severina na turneji pleše Harlem Shake! (Foto)



Turneja će započeti u Rijeci, večeras u 20 sati u Dvorani mladosti, a iako se i dalje traži karta više, koncert je rasprodat još juče.

Nakon Rijeke, Severina i karavana plesača i ostalih saradnika putuje za Beograd gde će održati koncert 30. marta. U turneji će biti uključeni brojni gradovi iz regiona, pa tako nakon Beograda slede koncerti u Skoplju, Zagrebu, Ljubljani.

Severina je na društvenoj mreži Facebook jutros objavila i set-listu za večerašnji koncert. Uz brojne hitove koje će predstaviti biće zanimljivo videti i kako su Severina, Tomaž Pandur (art director turneje) i Anže Škrube (koreograf) u čitavu "bajku u četiri čina" uklopili i trenutno megapopularni "Harlem Shake".



Severinu će na turneji pratiti i jednogodišnji sin Aleksandar koji se već nalazi u Rijeci zajedno sa mamom, a čiim dovoljno poraste praviće joj društvo i na bini, otkrila je pevačica za TV Nova.

Autor: B.B.
Izvor: slobodnadalmacija.hr
Foto: Facebook/Severina

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>