Region

Svet

Era Ojdanić i afera sa maloletnicom: Istina još šokantnija! (Foto)

Era Ojdanić se pohvalio na Farmi da je započeo šestogodišnju vezu s devojčicom koja je tada bila učenica osmog razreda. Izjava je šokirala javnost, a istina je još šokantnija!

Era Ojdanić i afera sa maloletnicom: Istina još šokantnija! (Foto)



Radi se o Slađani Vukašinović iz Velikih Crljena nadomak Lazarevca, rođenoj 1986. godine, koja je tada bila sedmi razred! Za aferu se pročulo na proleće, pa je ona već u septembru prebačena iz rodnog mesta u Vreoce da tamo završi osnovnu školu, u kojoj je njena majka Radmila radila kao spremačica. Sada ima 26 godina, povremeno radi kao bebisiterka u Švajcarskoj, gde se trenutno nalazi.

O svemu ovome svedoči Branislav Stevanović, koji je svojevremeno bio i narodni poslanik.

"Moj sin je išao s tom devojčicom u odeljenje, pa znam kako su se prema njoj ophodili. To je toliko daleko otišlo da su majke njenih vršnjaka savetovale sinovima da se ne druže s njom da im ona kojim slučajem ne podmetne Erino dete! Ojdanić je tada imao 54 godine, dolazio je ispred škole, ispred njene zgrade... U školi su pravili sprdnju s njom, pa ju je nastavnik na času prozivao: Gospođice Ojdanić, da li ste spremni danas da odgovarate", priča Stevanović s gnušanjem.

"A bila je veoma fina devojka, lepo vaspitana. Ne želim da nanesem štetu ni njoj ni njenoj majci, njima mora da se pomogne. Država mora da reaguje na ovakve stvari. Svi zajedno treba da učinimo nešto da takvi budu kažnjeni! Koliko su važna hapšenja za privredni kriminal, toliko je važno da se vodi borba i protiv pedofilije", dodao je Branislav.



Era i Slađana su se upoznali preko njene majke, koja je radila u kuhinji kod pevača u motelu u Meljaku. Komšije kažu da je Radmila dovodila ćerku tamo, Ojdanić ih je vraćao kući, a onda je počela da učestvuje u njegovim izborima za Mis lipovačkih noći, a kasnije i za Mis Srebrnog jezera, gde je osvojila lentu prve pratilje.

"Bila je stvarno atraktivna, a Eru nije iskorišćavala finansijski - da bi kupovala skupu garderobu. Skromno se oblačila i zaista nikome nije jasno zašto je bila s njim. Možda im je pomagao da popune kućni budžet", pričaju meštani Velikih Crljena.

U vreme kad je Era započeo vezu s maloletnicom, direktor škole bio je Vlad Mihajlović. On je sada u penziji, ali se seća tog slučaja i tvrdi da nije mogao ništa da preduzme: "Nagazite majku! Ona se time ponosila! Jednom mi je rekla da cela škola treba da se ponosi time što je njena ćerka pobedila na izboru lepote. Otkud sam ja znao šta se krije iz toga. Pokojni otac joj je bio dobar čovek, devojčica je bila odličan đak, a učestvovala je u Erinim izborima za mis lipovačkih noći. Posle je išla i na nagradno putovanje na Zlatibor. Pričalo se da je sa Erom u vezi. To ju je upropastilo. A da je moje dete u pitanju, ubio bih Eru!".



Pošto je Slađana u Švajcarskoj, pokušali smo da razgovaramo s njenom majkom Radmilom. Pozvonili smo, a kad je gospođa otvorila, predstavili smo se i rekli zbog čega smo došli. "Nemam ja ništa s tim!", uzviknula je Radmila i zalupila vratima.

Televizija Pink dostavila je juče beogradskom Višem tužilaštvu sporne snimke "Farme", na osnovu kojih bi Era Ojdanić mogao da odgovara za pedofiliju. Čim snimci budu detaljno pregledani, tužilaštvo će odlučiti dalje korake. Ukoliko postupak bude pokrenut, ključnu izjavu imaće izjava devojke. Ako je postojala vanbračna zajednica s maloletnikom, predviđena je zatvorska kazna do tri godine zatvora.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>