x
Region
Aleksandra Radović i Vlado Georgiev pevali za malu Tijanu (Foto)
23. mart 2013. 14:24
Pop pevačica Aleksandra Radović održala je sinoć humanitarni koncert u Sava centru, za novo srce osmogodišnjoj Tijani Ognjanović.


Mnogobrojna publika došla je da podrži ovu akciju i uživa u nastupu, a kao specijalni gost se pojavio Vlado Georgiev.

"Srećna sam što ste došli u ovolikom broju. Ovo je divan povod da se skupimo svi zajedno i našom ljubavlju i dobrom voljom pomognemo nekome kome je pomoć potrebna. Ova dvorana je večeras jedno ogromno srce", pozdravila je publiku Aleksandra.

 Već uz prvu pesmu stotinak najmlađih iz publike je dojurilo ispred bine gde su igrajući proveli ostatak koncerta, a na svaki Aleksandrin povik "A sad vi!" oduševljeno su pevali u glas.Kako su se ređale numere "Čuvaj moje srce", "U inat prošlosti" i "Još danas", Sava centar”je ubrzo postao jedna velika diskoteka u kojoj su svi ustali sa sedišta.

"Ovo je moja omiljena pesma, ali nemam je ni na jednom albumu", najavila je pevačica numeru "Mi nismo mi", a kada joj se na bini pridružio Vlado Georgiev da zajedno otpevaju ovaj njegov hit, jedva da se išta čulo od euforičnog vrištanja fanova.

Zatim se Aleksandra pohvalila kako je otpevala njegovu pesmu. "Ma ti si kralj. Totalni", odgovorio je Vlado u svom stilu. Nakon otpevane još jedne numere u duetu, Aleksandra je nastavila koncert koji je trajao puna dva sata.

Autor: B.B.
Izvor: Blic
Foto: N.Kostić

   
| More    
Popularni kantautor Vlado Georgiev ponovo će održati koncert pred beogradskom publikom i to ove subote, 20. septembra.
20. septembar 2014. 12:18
Aleksandra Radović poslednjih nekoliko meseci uživa u vezi sa mlađim dečkom koji je jedan od vlasnika lokala na Adi Cigančliji, a da je zaista zaljubljena, gvori i to da je pevačica potpuno promenila svoj imidž.
16. septembar 2014. 17:29
Popularni kantautor Vlado Georgiev nastupiće 20. septembra na otvaranju ekskluzivne bašte kluba Topčiderska noć, a za ovu priliku pevač sprema jedinstven repertoar kojim će obradovati svoje fanove.
5. septembar 2014. 12:18
Popularni kantautor Vlado Georgiev ponovo će stati pred beogradsku publiku, i to 20 septembra. Georgiev će gala koncertom otvoriti ekskluzivnu baštu kluba Topčiderska noć, a pripreme za koncert uveliko su u toku.
27. avgust 2014. 20:25
Vlada Vuksanović odgovorio je na izazov Uroša Ćertića i na taj način se priključio humanitarnoj akciji, a dalje je nominovao Vladu Georgijeva, Miloša Ninkovića i Zorana Kesića.
25. avgust 2014. 00:40
Vlado Georgiev morao je da pomeri datum održavanja velikog koncerta koji je najavio u Kombank Areni, a razlog tome bile su majske poplave koje su pogodile region. Još tada je najavio da će pevati za poplavljene, a to je preksinoć učinio nastupivši u Grockoj.
3. avgust 2014. 13:55
Humanitarna organizacija "28. jun" sa sedištem u Kanadi, u toku katastrofalnih poplava koje su zadesile Srbiju i region, prikupila je preko 200 tona pomoći u vrednosti od 1.5 miliona dolara, za ugrožene u poplavama u Srbiji i Republici Srpskoj.
18. jul 2014. 21:54
Humanitarni koncert Muzike Anđela održan je u Ruskom domu, za nauku i kulturu u Beogradu. Sav prihod od kupljenih ulaznica namenjen je za kupovinu aparata "Pacijent Monitor" Institutu za majku i dete.
13. jun 2014. 22:05
Veliki humanitarni koncert u Čikagu 4. jula okupiće desetak bendova, koliko ih se do sada odazvalo pozivu, a sav prihod od te večeri biće doniran žrtvama poplava zemalja u regionu.
8. jun 2014. 13:58
Vlado Georgiev održao je koncert u Kombank Areni i do poslednjeg detalja ispunio očekivanja publike koja ga je nagradila posetom u neverovatnom broju, ali i gromoglasnim aplauzima koji su se nizali nakon svake pesme.
7. jun 2014. 01:17

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Nataša Bekvalac - Bolesno te v


Svakim danom 00:00

Novi spot Nataše Bekvalac benda za pesmu "Bolesno te volim"

Miligram - Vrati mi se, nesreć


Nedelja 00:00

Novi spot Miligrama za pesmu "Vrati mi se, nesrećo!"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus