x
Region
Aleksandra Radović i Vlado Georgiev pevali za malu Tijanu (Foto)
23. mart 2013. 14:24
Pop pevačica Aleksandra Radović održala je sinoć humanitarni koncert u Sava centru, za novo srce osmogodišnjoj Tijani Ognjanović.


Mnogobrojna publika došla je da podrži ovu akciju i uživa u nastupu, a kao specijalni gost se pojavio Vlado Georgiev.

"Srećna sam što ste došli u ovolikom broju. Ovo je divan povod da se skupimo svi zajedno i našom ljubavlju i dobrom voljom pomognemo nekome kome je pomoć potrebna. Ova dvorana je večeras jedno ogromno srce", pozdravila je publiku Aleksandra.

 Već uz prvu pesmu stotinak najmlađih iz publike je dojurilo ispred bine gde su igrajući proveli ostatak koncerta, a na svaki Aleksandrin povik "A sad vi!" oduševljeno su pevali u glas.Kako su se ređale numere "Čuvaj moje srce", "U inat prošlosti" i "Još danas", Sava centar”je ubrzo postao jedna velika diskoteka u kojoj su svi ustali sa sedišta.

"Ovo je moja omiljena pesma, ali nemam je ni na jednom albumu", najavila je pevačica numeru "Mi nismo mi", a kada joj se na bini pridružio Vlado Georgiev da zajedno otpevaju ovaj njegov hit, jedva da se išta čulo od euforičnog vrištanja fanova.

Zatim se Aleksandra pohvalila kako je otpevala njegovu pesmu. "Ma ti si kralj. Totalni", odgovorio je Vlado u svom stilu. Nakon otpevane još jedne numere u duetu, Aleksandra je nastavila koncert koji je trajao puna dva sata.

Autor: B.B.
Izvor: Blic
Foto: N.Kostić

   
| More    
Kompanija Veropoulos ugostiće mališane iz Prihvatilišta za decu - Beograd povodom uskršnjih praznika u subotu 19. aprila u TC Super Vero Voždovac, a plakat za isti su izradila deca iz Prihvatilišta.
18. april 2014. 12:25
Popularni kantautor Vlado Georgiev može se pohvaliti jednom od najkvalitetnijih karijera na ovim prostorima, a sa svojim obožavaocima putem društvene mreže Fejsbuk podelio je fotografiju na kojoj se vidi bina koja će se 16. maja po prvi put nalaziti u centralnom delu Arene.
10. april 2014. 17:28
Vlado Georgiev i Željko Vasić priredili su još jednom svojim fanovima nezaboravnu atmosferu koncertom koji je održan u Tržnom centru "Ušće", a zahvaljujući ovim pevačima "Ušće" je danas bilo puno posetilaca.
30. mart 2014. 21:56
Naš slavni kantautor, kompozitor i producent Vlado Georgiev je u subotu, 15. marta, do poslednjeg mesta ispunio Elite klub u Cirihu i time pokazao kako se pravi dobra atmosfera i zašto baš on nosi titulu jednog od najuspešnijih muzičara na ovim prostorima.
17. mart 2014. 11:39
Naš najuspešniji muzičar, kompozitor i producent, pevač Vlado Georgiev po prvi put u karijeri, svojoj publici predstaviće se solističkim koncertom u Kombank Areni 16. maja.
14. mart 2014. 23:37
Novi visokobudžetni spot Vlade Georgieva "Iskreno", sa njegovog najnovijeg albuma "Daljina", konačno je nakon dužeg vremena ugledao svetlost dana i obradovao sve poklonike njegove muzike i stvaralačkog rada. 
7. mart 2014. 22:40
Miligram je ove nedelje krenuo u ekranizaciju spota za pesmu "Ludi petak" koja je ujedno i naslovna numera njihovog poslednjeg albuma, a čiji kadrovi neverovatno podsećaju na delove spota Vlade Georgieva za pesmu "Iskreno".
25. februar 2014. 16:38
Naš najuspešniji muzičar, kompozitor i producent, pevač Vlado Georgiev najavio je putem svog Tviter naloga da će 16. maja održati koncert u Kombank areni u Beogradu.
22. februar 2014. 12:07
Modna manifestacija za decu bez roditeljskog staranja, iz Doma Duško Radovic u Nišu, odrana je u utorak, 18. februara.
21. februar 2014. 11:00
Popularni kantautor Vlado Georgiev može se pohvaliti jednom od najkvalitetnijih karijera na ovim prostorima, ali pored posla, pevač bi voleo da se ostvari i kao suprug i roditelj.
15. februar 2014. 20:36

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Emina Jahović - Opet si sa njo


Svakim danom 00:00

Novi spot Emine Jahović za pesmu "Opet si sa njom"

Anabela Atijas - Lujke moje


Svakim danom 00:00

Novi spot Anabele Atijas za pesmu "Lujke moje"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus