Najnovije vesti

Ljuba Pantović bila u braku sa osumnjičenim za krađu?! (Foto)

Aktuelna učesnica rijalitija "Farma" Ljuba Pantović bila je udata za izvesnog Karađorđa Subotića, sa kojim ima ćerke Aleksandru i Goranu.

Ljuba Pantović bila u braku sa osumnjičenim za krađu?! (Foto)Kako su mediji pisali, njen suprug uhapšen je 2007. godine u Budvi zbog sumnje da je 2002. na Bulevaru crvene armije u Beogradu opljačkao dve radnice Međunarodnog crvenog krsta, za šta je kasnije oslobođen.

Međutim, Subotić je ponovo lišen slobode 7. februara ove godine, zbog sumnje da je pokušao da iznudi novac od dvojice prodavaca muzičke opreme. Kako su tada pisali domaći mediji, Karađorđe je osumnjičen da je učestvovao u prebijanju prodavaca, kao i da je sa svojim pomagačima ukrao dve miksete vredne po 5.000 evra i automobil marke Audi.Ova kik-bokserka i vicešampionka Evrope i sveta u bodi-fitnesu dva puta je izbegla smrt - prvi put kada je u aprilu prošle godine neko bacio bombu na njen automobil BMW, a drugi kada je u vazduh dignut njen "Mercedes".

Ljuba je donedavno bila partner Goranu Stojićeviću Karameli u vođenju kontroverzne emisije "Preljubnici", emitovanoj na televiziji Pink.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Alo

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti

Komentari

Tvoje lice zvuči poznato: Tanja Savić peva za "dvojicu"! (Foto)

Tvoje lice zvuči poznato: Tanja Savić peva za

Kada Tanja Savić izađe na scenu najgledanijeg šou programa “Tvoje lice zvuči poznato” glasom uvek osvoji publiku. Popularna zvezda Granda nikoga nije dovela u zabludu da nešto ne može da otpeva. Sve dok nije dobila zadatak da peva baš  pesmu "Zabluda”.

Tekstualna vest20. novembar 2014

Region

Svet