x
Region
Ljuba Pantović bila u braku sa osumnjičenim za krađu?! (Foto)
23. mart 2013. 14:10
Aktuelna učesnica rijalitija "Farma" Ljuba Pantović bila je udata za izvesnog Karađorđa Subotića, sa kojim ima ćerke Aleksandru i Goranu.


Kako su mediji pisali, njen suprug uhapšen je 2007. godine u Budvi zbog sumnje da je 2002. na Bulevaru crvene armije u Beogradu opljačkao dve radnice Međunarodnog crvenog krsta, za šta je kasnije oslobođen.

Međutim, Subotić je ponovo lišen slobode 7. februara ove godine, zbog sumnje da je pokušao da iznudi novac od dvojice prodavaca muzičke opreme. Kako su tada pisali domaći mediji, Karađorđe je osumnjičen da je učestvovao u prebijanju prodavaca, kao i da je sa svojim pomagačima ukrao dve miksete vredne po 5.000 evra i automobil marke Audi.Ova kik-bokserka i vicešampionka Evrope i sveta u bodi-fitnesu dva puta je izbegla smrt - prvi put kada je u aprilu prošle godine neko bacio bombu na njen automobil BMW, a drugi kada je u vazduh dignut njen "Mercedes".

Ljuba je donedavno bila partner Goranu Stojićeviću Karameli u vođenju kontroverzne emisije "Preljubnici", emitovanoj na televiziji Pink.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Alo

   
| More    
Ljuba Pantović, fitnes instruktorka, kik-boks šampionka i učesnica rijalitija Farma, posle kraha u privatnom životu ne krije da je ispunjena i da se udaje za biznismena Mirka Perića, koji živi u Švedskoj.
4. jul 2014. 18:14
Bodibilderka i učesnica rijalitija Farma Ljuba Pantović prvi put je unuku Magdalenu predstavila javnosti na otvaranju frizerskog salona, gde se pojavila zajedno sa ćerkom Aleksandrom i njihovom četvoromesečnom mezimicom.
12. mart 2014. 09:26
Maloletna ćerka Ljube Pantović, Aleksandra Subotić sumnjiči se da je zajedno sa ocem njenog deteta Aleksandrom Čabarkapom učestvovala u iznudi novca, a pritom bila u drugom mesecu trudnoće.
31. januar 2014. 14:09
Kikbokserka Ljuba Pantović svojim neverovatno plavim očima već je osvojila srca mnogih fanova, ali ovog puta odlučila se na malu promenu imidža kako bi mogla da pleni i kada je garderoba u pitanju.
24. decembar 2013. 20:02
Medije je poslednjih dana preplavila informacija da je instruktorka bodi fitnesa i bivša kik-bokserka Ljuba Pantović (34) postala baka.
15. decembar 2013. 13:48
Nakon razmirica posle rijalitija Farma, bivša učesnica ovog programa Ljuba Pantović preuzela je brigu o maloletnoj ćerki Aleksandri S. i njenoj bebi. Aleksandrin otac i Ljubin bivši suprug Karađorđe Subotić je u pritvoru, kao i otac Aleksandrinog deteta, Aleksandar Čabarkapa.
12. decembar 2013. 13:10
Bivša učesnica rijalitija Farma kikbokserka Ljuba Pantović proslavila je u petak uveče rođenje unuke, u kafani "Stara pesma" gde je rezervisala sto za sebe i svoje prijatelje.
24. novembar 2013. 12:05
Bivša farmerka Ljuba Pantović posetila je Institut za majku i dete, ali do pomirenja s njenom starijom ćerkom Aleksandrom nije došlo jer, kako je maloletna devojčica rekla, ne želi da oprosti majci.
23. novembar 2013. 14:06
Bivša učesnica Farme Ljuba Pantović juče je u svojoj 34. godini postala baka. Njena ćerka Aleksandra i bivši dečko Aleksandar Čabarkapa dobili su ćerku.
21. novembar 2013. 09:28
U klubu "Cinema" u centru Beograda Željko Vasić i Flamingosi ulepšali su još jednu sredu svim posetiocima koji su očekivali dobar provod.
10. oktobar 2013. 09:49

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Vlado Georgiev - Iskreno


Svakim danom 00:00

Novi spot Vlada Georgieva za pesmu "Iskreno"

Milena Ćeranić - Pesma sa posv


Svakim danom 00:00

Novi spot Milene Ćeranić za pesmu "Pesma sa posvetom".
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus