Region

Svet

Farma 2013: Ekrem zabranio kupanje, pušači sve nervozniji!

Trećeg dana na "Farmi" pušači su pristali da se kupaju svaki drugi dan kako bi više konzumirali cigarete, a Daria je videla Milana Tarota u štali s ustima umazanim od blata.

Farma 2013: Ekrem zabranio kupanje, pušači sve nervozniji!



Problem zabrane pušenja na "Farmi" počeo je da poprima velike razmere! Naime, pušači postaju sve nervozniji, jer je pravilo da sme da se puši samo u kupatilu, a tamo može da boravi jedna osoba. S obzirom na to da većina farmera puši, verovali ili ne, pristali su da se kupaju na dva dana kako bi više puta u toku dana zadovoljili svoju potrebu.

Farma 2013: Umalo izbila tuča! (Foto)
Naime, Ekrem je sazvao sastanak, na kom su glavne tema bile kupanje i problem oko omiljene aktivnosti farmera. Sinoć je rekao da će kazniti Tarota zbog neprimerenog ponašanja, a danas je imao još čudniji zahtev. Predložio je da se ukućani kupaju svaki drugi dan kako ne bi zauzimali kupatilo pušačima. Šokantno je da se većina farmera složila, a onda je Stanija protestovala, objasnivši da ženama kupanje treba svaki dan.

Najpametnije rešenje dala je Ljuba, rekavši da se svaki dan kupaju oni koji rade poslove na farmi, a ostali, koji samo sede u kući, na dva dana. Ovaj predlog odmah je prihvaćen, a Sha je ograničio i vreme koje farmeri mogu da provedu u kupatilu na 20 minuta.

Farma 2013: Goca Božinovska se skinula zbog kolege!
Dok je Tarot pio četiri različite vrste čaja istovremeno, Goca Božinovska ispljuvala je Vesnu Rivas, koja je potencirala na mišljenju da se "Božinovska provukla kroz Mećavin krevet".

Daria je ušla u kuću i šokirana objasnila ukućanima da je srela Tarota kod štale i videla da je oko usta umazan blatom i naglas razmišljala - zašto bi iko jeo blato?!

Seksi Sandra je objasnila prisutnima poentu svoje pesme "Siso lažljiva", istakavši da je pisana za većinu muškaraca koji varaju svoje žene, a Ša, manekenka Jovana i Ljuba podsmevali su se pesmi i rekli da ne razumeju po čemu je ona pevačica.

Autor: B.B.
Izvor: Telegraf
Foto: Tv Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>