Region

Svet

Bora Drljača preživljava dramu!

Pre samo nekoliko meseci, večito nasmejanom i vedrom pevaču otkriven je tumor na bubregu. Iako u početku uplašen, nakon operacije i nekog vremena Bora kaže da se sad oseća odlično.

Bora Drljača preživljava dramu!



"Bio sam očajan kada mi je na rutinskoj kontroli dijagnostikovan tumor na bubregu. Kada su mi doktori rekli da hitno moram na operaciju i da ću ostati bez jednog bubrega, plakao sam kao dete. Mislio sam da je to smak sveta, da je sve gotovo", rekao je za Vesti online pevač.

"Bio sam očajan i priznajem, uplašio sam se, a život sa jednim bubregom činio mi se nemogućim. Zar mene, koji sam kao od brega odvaljen i nikad nisam bio bolestan, takva muka da snađe. Uspeo sam da smognem snage da zbijam šale i da pevam, iako bi, da su me tada pitali, radije kukao na sav glas. Ne sećam se sa kakvim osećanjima sam otišao na operaciju, ali kada sam se probudio iz anestezije bio sam srećan što sam živ. Kraj mene su bili doktori i moja Rada. Dan po dan, bio sam sve bolje, vraćao sam se u normalu. Ali, nisam bio u stanju da pričam o onome što sam preživeo. Pitao sam se na šta će moj život da liči. Ali, evo danas se osećam odlično, ništa mi ne fali. Sa jednim bubregom živim, pa sasvim normalno.", kaže Bora i dodaje:
 
"Meseci su mi trebali da shvatim da milioni ljudi na svetu žive sa jednim bubregom. Neki se sa jednim bubregom i rađaju, pa to nije kraj sveta. Čovek živi sa onim što ga snađe, šta će, ćuti i trpi. Samo mi je teško što više nisam komandant jagnjećih i prasećih brigada. Sad sam prešao u bezopasnije pileće i ćureće brigade."

"Da mi je neko pričao da ću morati da se odreknem prasetine i jagnjetine, ne bih mu verovao. Ne bih se ja toliko štrecao da mi moji doktori Kerkez i Kozomara, nisu objasnili da treba da sačuvam drugi bubreg. Redukovao sam ishranu, ne jedem ni polovinu onog što sam nekad jeo. Evo, juče su mi stigli rezultati poslednjih medicinskih analiza koje sam radio i iz kojih se vidi da sam odlično", zaključuje pevač.

Iako živi sasvim normalno, Drljača je odbio da uđe u Farmu uprkos primaljivom honoraru, jer nije u stanju da se kupa u buretu i da jede ono što mora, a ne ono što je u skladu sa njegovim zdravstvenim stanjem.

Autor: I.M.
Izvor: Alo
Foto: Vladimir Lukić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>