Region

Svet

Vendi: Stanija mi nije nikakva konkurencija! Ekrem ne zna šta priča!

Fascinacija Ekrema Jevrića starletom Stanijom Dobrojević nije se dopala njegovoj bivšoj simpatiji Vesni Vukelić Vendi.

Vendi: Stanija mi nije nikakva konkurencija! Ekrem ne zna šta priča!Nakon Ekremove izjave da je "Vendi nula za Staniju" i da bi sav honorar dao za jednu noć sa Dobrojevićevom, folk pevačica ga je uporedila sa psom!

"Ako je to on stvarno izjavio, onda Ekrem ima sve osobine psa, osim lojalnosti. Sigurno je bio ucirkan. Opšte je poznato da kada se Ekrem napije ne zna šta priča, obično lupa gluposti. Pa samo veče pre ulaska u "Farmu" zvao me pijan i molio da se vidimo, to dovoljno govori o njegovom odnosu prema meni", kaže pevačica i dodaje:

"Njegove izjave svako može da tumači kako želi jer su to zlobnici. On i Stanija su veštački partneri koji su pod moranjem ušli zajedno u rijaliti. Što se tiče Stanije, ona mi nije nikakva konkurencija ni po intelektu ni po bilo čemu. Ekrem za razliku od nje ima emocionalnu inteligenciju, a kakvu ona ima, to ćemo videti. Inače, Ekrem pada na lepotu i intelekt, a u ovoj "Farmi" toga nema jer je to skup jogi letača (magijaša), preletača, a nema igrača", rekla je Vendi.

Autor: B.B.
Izvor: Alo
Foto: Scandal

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>