Seka Aleksić: Šampion me pomirio sa Milošem Roganovićem!

Seka Aleksić nedavno je objavila tekst pesme "Šampione" za koju se uveliko prognozira da će biti veliki hit, a time okončala i pauzu u saradnji sa Milošem Roganovićem.

Seka Aleksić: Šampion me pomirio sa Milošem Roganovićem!Autor "Šampiona" je Miloš Roganović koji je radio i na ogromnom hitu "Aspirin", a kada je uz objavu teksta nove pesme "Šampione" Seka na svom Tviter profilu podelila sa fanovima da je autor pesme upravo Roganović, time je pokazala da su njihove razmirice davno zaboravljene. Potvrdu za ovo dala je i u emisiji "Ekskluziv".

"Pozvao me je producent i rekao da Miloš ima odličnu pesmu za mene. Ja sam rekla da ne dolazi u obzir, međutim, ubedili su me da je bar preslušam. Čim sam je čula promenila sam mišljenje", objasnila je kraljica.

Premijeru nove pesme "Šampione", prema najavama kraljice folka, možemo očekivati 30. marta, a uz to je Seka dodala i da se više neće pojavljivati u medijima.

"Odlučila sam da se ne pojavljujem u medijima, a sa fanovima ću se družiti na nastupima i preko Tvitera", rekla je Seka.

Autor: M.P.

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

X FACTOR ADRIA: Zavirite u poslednje audicijsko veče VIDEO

X FACTOR ADRIA: Zavirite u poslednje audicijsko veče VIDEO

Poslednje audicijsko veče šoua X FACTOR ADRIA, koje je na programu Prve TV u nedelju od 21.00,  biće više nego uzbudljivo!  Ove nedelje očekuje nas još novih talenata koji će očarati sve svojim pevanjem i nastupima, ali biće i toliko falša i promašaja da neki od članova žirija to neće moći da podnesu. 

Vest sa galerijom18. april 2015

Region

Svet