Region

Svet

Seka Aleksić: Šampion me pomirio sa Milošem Roganovićem!

Seka Aleksić nedavno je objavila tekst pesme "Šampione" za koju se uveliko prognozira da će biti veliki hit, a time okončala i pauzu u saradnji sa Milošem Roganovićem.

Seka Aleksić: Šampion me pomirio sa Milošem Roganovićem!Autor "Šampiona" je Miloš Roganović koji je radio i na ogromnom hitu "Aspirin", a kada je uz objavu teksta nove pesme "Šampione" Seka na svom Tviter profilu podelila sa fanovima da je autor pesme upravo Roganović, time je pokazala da su njihove razmirice davno zaboravljene. Potvrdu za ovo dala je i u emisiji "Ekskluziv".

"Pozvao me je producent i rekao da Miloš ima odličnu pesmu za mene. Ja sam rekla da ne dolazi u obzir, međutim, ubedili su me da je bar preslušam. Čim sam je čula promenila sam mišljenje", objasnila je kraljica.

Premijeru nove pesme "Šampione", prema najavama kraljice folka, možemo očekivati 30. marta, a uz to je Seka dodala i da se više neće pojavljivati u medijima.

"Odlučila sam da se ne pojavljujem u medijima, a sa fanovima ću se družiti na nastupima i preko Tvitera", rekla je Seka.

Autor: M.P.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

NEKI NOVI KLINCI: Počelo superfinale! Ko će biti pobednik?

NEKI NOVI KLINCI: Počelo superfinale! Ko će biti pobednik?

Nakon desec meseci surovih eliminacija, takmičenje za šou "Neki novi klinci" se približilo samom kraju. Od preko 400 mališana koliko ih je bilo u septembru, ostalo ih je samo 10, a oni će večeras imati svoje poslednje nastupe pred žirijem.

Tekstualna vest26. jun 2016