x
Region
Seka Aleksić: Šampion me pomirio sa Milošem Roganovićem!
21. mart 2013. 11:26
Seka Aleksić nedavno je objavila tekst pesme "Šampione" za koju se uveliko prognozira da će biti veliki hit, a time okončala i pauzu u saradnji sa Milošem Roganovićem.


Autor "Šampiona" je Miloš Roganović koji je radio i na ogromnom hitu "Aspirin", a kada je uz objavu teksta nove pesme "Šampione" Seka na svom Tviter profilu podelila sa fanovima da je autor pesme upravo Roganović, time je pokazala da su njihove razmirice davno zaboravljene. Potvrdu za ovo dala je i u emisiji "Ekskluziv".

"Pozvao me je producent i rekao da Miloš ima odličnu pesmu za mene. Ja sam rekla da ne dolazi u obzir, međutim, ubedili su me da je bar preslušam. Čim sam je čula promenila sam mišljenje", objasnila je kraljica.

Premijeru nove pesme "Šampione", prema najavama kraljice folka, možemo očekivati 30. marta, a uz to je Seka dodala i da se više neće pojavljivati u medijima.

"Odlučila sam da se ne pojavljujem u medijima, a sa fanovima ću se družiti na nastupima i preko Tvitera", rekla je Seka.

Autor: M.P.

   
| More    
Već za nekoliko dana na televiziji Prva će krenuti nova zabavna emisija iza koje stoji Grand produkcija, "Fantastik šou", a otvoriće ga niko drugi do folk diva Lepa Brena, Seka Aleksić i drugi.
2. oktobar 2014. 10:47
Novi spot za pesmu Seke Aleksić CHIVAS, koju je objavila pre samo nekoliko dana, uveliko je u pripremi, a ovom prilikom vam pružamo mogućnost da zavirite u neke od ekskluzivnih kadrova sa snimanja.
30. septembar 2014. 15:14
Samo što je Seka Aleksić objavila fotografiju na svojoj fan stranici na Fejsbuku, naš fotograf je nakon nekoliko sati uslikao zgodnu brinetu u supermarketu IDEA u nabavci!
29. septembar 2014. 19:52
Seka Aleksić privodi kraju snimanje kataloga za donji veš, a poslednjim fotografijama koje je objavila, izmamila je uzdahe mnogih muškaraca svojom leptom i zanosnom figurom.
29. septembar 2014. 17:52
Seka Aleksić sinoć je nastupila u klubu Vanila u Motlingenu, a s obzirom da je klub bio premali da primi sve one koji su želeli da uživaju u nastupu "kraljice estrade", još jednom je pokazala da njeni nastupi svaki put zabeleže rekordnu posećenost.
28. septembar 2014. 12:50
Seka Aleksić snimila je katalog za donji veš i ovim je povodom pružila obožavaocima, naročito pripadnicima jačeg pola, priliku da malo zavire u najavljeni seksi materijal...
27. septembar 2014. 15:04
Seka Aleksić objavila je novu pesmu "Čivas", čija će i ekranizacija uskoro biti završena, budući da ovih dana vredno radi na snimanju spota.
25. septembar 2014. 14:20
Seka Aleksić veoma će usrećiti armiju svojih vernih fanova, koji su nakon dva mega hita "Mamurna" i "Brodolom" sa nestrpljenjem čekali, kada će njihova omiljena pevačica snimiti nešto novo.
24. septembar 2014. 23:16
Seka Aleksić i pored brojnih obaveza koje ima, nikako ne zapostavlja svoje verne fanove sa kojima često voli da podeli po neki detalj iz svog privatnog života.
23. septembar 2014. 19:10
Seka Aleksić nastupila je sinoć u klubu Festplatz Nord u Hamburgu, a redovi koji su se stvarali nekoliko sati pred početak koncerta još jedan su dokaz da kraljica estrade pravi najbolju atmosferu i obećava najbolji provod.
21. septembar 2014. 13:06

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Anabela Atijas - Lujke moje


Svakim danom 00:00

Novi spot Anabele Atijas za pesmu "Lujke moje"

Dženan Lončarević - Loše su go


Svakim danom 00:00

Novi spot Dženana Lončarevića za pesmu "Loše su godine"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus