Region

Svet

Region

Zvezda serije Folk kod Dragana Marinkovića Mace u predstavi (Foto)

Glumac i voditelj Dragan Marinković Maca najavio je novu predstavu “After” u kojoj ima nameru da predstavi emotivne nedoumice u međuljudskim odnosima, koji nadmašuju klasične muško-ženske, ali i homoseksualne tabue i uvode novu dimenziju sagledavanja stvari.

Zvezda serije Folk kod Dragana Marinkovića Mace u predstavi (Foto)



Kontroverzni komad "After" ima za cilj da razotkrije lažni moral u muško-ženskim odnosima, ali i da sruši barijere prema gej populaciji, objasnio je Maca, koji će režirati ovu predstavu, a i sam biti jedan od glumaca koji učestvuju u njoj.

"Predstava “After” ima tendencije da potpuno ogoljeno prikaže razgovore, stanja koja prolaze svi partneri, a koje se u današnjem, iako modernom i slobodoumnom društvu, retko izražavaju, ali i teme koje, u najvećem broju slučajeva, nisu predmet razgovora i razmišljanja odmah nakon samog seksualnog čina!", rekao je Dragan Marinković.

Predstavu režira Dragan Marinković, a u mladoj glumačkoj postavi se nalaze Miljana Gavrilović, koju će mnogi prepoznati iz serije “Folk”, u kojoj igra glavnu ulogu.


Miljana Gavrilović

Zatim, tu su i Anka Gaćeša, koja je igrala u filmu “Skidanje”, Ivan Mihailović sa ulogom u seriji “Vojna akademija”, Jelena Rakočević, koju mnogi prepoznaju iz serije “Sva ta ravnica”, a tu se našla i glumica iz serije “Stižu dolari” Milena Đorđević i Stojan Đorđević, koga znamo iz serije “Miris kiše na Balkanu”.


Ivan Mihailović


Stojan Đorđević

"Ovo je klasična partnerska igra, koja će biti i veliki izazov za svakog glumca, jer će njihov glumački zadatak biti da u istom prostoru ponude bezbroj različitih rešenja. Naime, scenografiju čine spavaća soba i toalet, te će samo promenom svetlosnih efekata prelaziti iz “prostora u prostor”, odnosno iz scene u scenu, jer je spavaća soba nekad hotelska, nekad soba partnera", rekao je Maca.

Inače, ovaj komad je rađen na osnovu američke komedije “After sex” koja prikazuje odnos parova na osnovu razgovora koje vode nakon seksa.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Telegraf
Foto Naslovna: Ilustracija

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>