x
Region
Katarina Živković otpevala dve nove pesme na Kubi (Video)
20. mart 2013. 10:40
Zajedno sa svojim verenikom Branislavom Jankovićem, mlada pevačica Katarina Živković provela je deset dana na na Kubi.


Letovanje na ovoj egzotičnoj destinaciji im je svakako prijalo, a Katarina je pored uživanja na Kubi stigla i da nešto otpeva.

Njen dečko Branislav je sve to snimio, a kako Katarina peva na Kubi možete pogledati ovde.

Autor: M.P.
Foto: PrintScreen Youtube

   
| More    
Dejana Živković svojom vezom sa Vladimirom Stojkovićem privukla je veliku pažnju javnosti, ali su je nakon raskida sa fudbalerom povezivali sa brojnim poznatim muškarcima, maneknka otkriva da je put do njenog srca veoma trnovit i da je ni malo nije lako osvojiti.
11. april 2014. 17:15
Maneken Bane Janković pokušava da nastavi svoj život dalje nakon raskida četvorogodišnje veze sa Katarinom Živković. Iako je par puta u medijima rekao kako želi da se na njihovu priču stavi tačka, maneken ova j put kaže da i dalje voli pevačicu, kao i da se teško miri sa raskidom.
11. april 2014. 10:07
Iako su okončali četvorogodišnju vezu Katarina Živković i Bane Janković su i dalje u žiži javnosti, jer razlozi za njiov raskid se menjaju, od toga da su se sporazmno razišli, pa do toga da je Katarina varala Baneta.
8. april 2014. 22:52
Veza Katarine Živković i Baneta Jankovića se okončala skoro, a navodno razlog za prekid bila je Katarinina prevara. Nju sada povezuju sa sestrićem Bogoljuba Karića, Aleksandrom Nedeljkovićem.
8. april 2014. 20:07
Razne verzije za prekid veze Katarine Živković i Baneta Jankovića se non stop vrte u javnosti, poslednja jeste ta da je pevačica varala Baneta sa izvesnim Zoranom Ajkovićem, a kako je Katarina ubeđena javnosti je plasirana ta vest od stane nikog drugog do Baneta lično.
7. april 2014. 14:55
Katarina Živković još uvek nije prebolela raskid sa manekenom Banetom Jankovićem, jer je na nastupu u jednom klubu, izvođenjem Džejove pesme rasplakala sebe, ali i neke od prisutnih gostiju.
7. april 2014. 09:20
Odmah nakon raskida Katarine Živković i Baneta Jankovića javile su se razne verzija razloga za njihov prekid, kao i šuškanja da je pevačica varala Baneta za vreme trajanja njihove veze. Njih dvoje se slazu u jednom - žele da soje probleme reše sami.
6. april 2014. 12:05
Bane Janković rešio je da se odseli u Švajcarsku, gde će se skloniti od celokupne situacije i medijske buke koja je nastala nakon raskida trogodišnje veze sa pevačicom Katarinom Živković.
5. april 2014. 20:25
Pevačica Katarina Živković i Bane Janković su definitivno prekinuli svoju četvorogodišnju vezu, koju su započeli još dok su bili učesnici Farme. Pevačica je sada, navodno, utehu pronašla u u Zoranu Ajkoviću.
5. april 2014. 12:32
Maneken Branislav Bane Janković i Katarina Živković su svoju vezu započeli još u trećoj sezoni rijalitija Farma, a sada, kada je ta romansa gotova Bane je na Fejsbuku rekao šta misli o raskidu.
4. april 2014. 16:05

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Nataša Bekvalac - Bolesno te v


Svakim danom 00:00

Novi spot Nataše Bekvalac benda za pesmu "Bolesno te volim"

Models - Zli marsovac


Svakim danom 00:00

Novi spot grupe Models za pesmu "Zli Marsovac"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus