x
Region
Katarina Živković otpevala dve nove pesme na Kubi (Video)
20. mart 2013. 10:40
Zajedno sa svojim verenikom Branislavom Jankovićem, mlada pevačica Katarina Živković provela je deset dana na na Kubi.


Letovanje na ovoj egzotičnoj destinaciji im je svakako prijalo, a Katarina je pored uživanja na Kubi stigla i da nešto otpeva.

Njen dečko Branislav je sve to snimio, a kako Katarina peva na Kubi možete pogledati ovde.

Autor: M.P.
Foto: PrintScreen Youtube

   
| More    
Manekenka Dejana Živković trenutno se provodi na Ibici, a dok je na odmoru naletela je na zvezdu filmova "Besmrtnici" i "Blejd" Stivena Dorfa i napravila sa njim jednu fotografiju koju je postavila na Instagramu.
23. jul 2014. 16:40
Maneken Bane Janković i Katarina Živković odlučili su da nakon nekoliko meseci od raskida opet daju šansu ljubavi. Pevačica je u petak mankenu priredila prijatno iznenađenje, kada se pojavila u lokalu.
20. jul 2014. 19:54
Pevačica Katarina Živković i voditelj Bane Janković ponovo su zajedno, na oduševljenje njihovih fanova, koji kao da su predosetili i samo čekali da se ovaj par pomiri i ponovo počne da se viđa.
19. jul 2014. 14:22
Dejana Živković koja je poslednjih meseci izuzetno aktuelna kako na društvenim mrežama tako i u medijima, definitivno je neko ko svojom pojavom privlači sve više pažnje i zaista nikoga ne ostavlja ravnodušnim.
11. jul 2014. 23:15
Bivši verenik Katarine Živković, maneken Branislav Bane Janković, ovih je dana okupiran renoviranjem prostora koji će upotrebiti za svoj novi restoran, a čije će se otvaranje dogoditi upravo na pevačicin rođendan.
2. jul 2014. 23:23
Mlade, ali uspešne Grandove zvezde Katarina Živković i Aleksandra Prijović već duže vreme uživaju u dalekoj Australiji, gde borave u sklopu svoje velike turneje. Uživale su i u Sidneju, a oprobale su sreću i na kockarskim aparatima.
2. jul 2014. 14:04
Dejana Živković uglavnom je do sad golicala maštu jačeg pola svojim fotografijama na društvenim mrežama tako što bi otkrila dobar deo svog tela i njime privlačila pažnju, ali sada se odlučila za malo zatvoreniju varijantu.
30. jun 2014. 18:41
Katarina Živković trenutno se nalazi na turneji u Australiji, gde pored brojnih koncerata uspeva da uživa i u slobodnom vremenu sa, za sada nepoznatim momkom.
23. jun 2014. 17:31
Predrag Živković Tozovac besan je na svoju koleginicu Draganu Mirković zbog nedavne izjave u kojoj je pevačica iskritikovala svoje kolege kako organizuju humanitarne koncerte i uzimaju novac siromašnom narodu, umesto da svoje pare daju ugroženima od poplava.
16. jun 2014. 19:01
Dejana Živković otkrila je putem društvene mreže Instagram da mora da pobegne iz Beograda, jer joj u poslednje vreme veoma teško padaju noćni izlasci. Manekenka je postavila fotografiju od prošle godine, na kojoj se prisetila kako je izgledala lepše i dodala da je glavni grad upropastio.
13. jun 2014. 23:32

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Miligram - Vrati mi se, nesreć


Nedelja 00:00

Novi spot Miligrama za pesmu "Vrati mi se, nesrećo!"

Severina - Hurem


Svakim danom 00:00

Novi spot Severine za pesmu "Hurem"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus