x
Region
Katarina Živković otpevala dve nove pesme na Kubi (Video)
20. mart 2013. 10:40
Zajedno sa svojim verenikom Branislavom Jankovićem, mlada pevačica Katarina Živković provela je deset dana na na Kubi.


Letovanje na ovoj egzotičnoj destinaciji im je svakako prijalo, a Katarina je pored uživanja na Kubi stigla i da nešto otpeva.

Njen dečko Branislav je sve to snimio, a kako Katarina peva na Kubi možete pogledati ovde.

Autor: M.P.
Foto: PrintScreen Youtube

   
| More    
Dejana Živković često obaveštava svoje obožavaoce putem društvenih mreža o dešavanjima iz njenog privatnog života, a nakon što je objavila seksi selfi nakon treninga, manekenka je istog trenutka dobila i bračnu ponudu od jednog fana.
23. septembar 2014. 21:19
Katarina Živković bukvalno je očarala našeg fudbalskog reprezentativca Aleksandra Mitrovića, koji na sve načine pokušava da osvoji pevačicu. Njih dvoje su se pre nekoliko meseci upoznali na jednom beogradskom splavu i od tada su u svakodnevnom kontaktu.
19. septembar 2014. 20:33
Dejana Živković konačno je odlučila da javno pokaže svog novog dečka o kome se već dugo piše u medijima. Iako je nedavno objavila fotografiju na kojoj mu je zamutila lice, sada je odlučila da pokaže mali deo njegovog lica.
18. septembar 2014. 22:38
Dejana Živković često obaveštava svoje obožavaoce putem društvenih mreža o dešavanjima iz njenog privatnog života, ovog puta manekenka se požalila kako se nalazi u velikom problem, jer joj je stigao račun za mobilni telefon preko hiljadu evra.
9. septembar 2014. 23:01
Dejana Živković nedavno je javno pokazala da je srećno zaljubljena, a uskoro će se, prema rečima izvora bliskog manekenki udati za dečka iz Crne Gore sa kojim je u srećnoj vezi već nekoliko meseci.
7. septembar 2014. 20:25
Dejana Živković je nakon raskida veze sa rukometašem Vladom Mandićem odlučila da bude sama, ali je objavom nove fotografije na Instagramu potpuno zbunila svoje obožavaoce.
5. septembar 2014. 21:08
Katarina Živković održala je spektakularan koncert u Nišu, a oduševljenu publiku pevačica je, kao i na svakom nastupu, ostavila publiku bez daha. Pevačica je bila vidno raspoložena, a njena pozitivna energija prenela se i na fanove koji su se odlično proveli.
4. septembar 2014. 12:53
Katarina Živković poslednjih nedelja bila je glavna tema svih domaćih medija, kako zbog raskida sa Banetom Jankovićem, tako i zbog fotografija na kojima se nalazi u društvu novog muškarca. Pevačica kaže da je takve priče uopšte ne pogađaju, jer bi u suprotnom odustala od karijere.
3. septembar 2014. 11:07
Zvezde Granda Katarina Živković i Petar Mitić nastupili su u petak 22. avgusta na završnici tradicionalnog 29. Vinskog bala u Vlasotincu pred više hiljada ljudi.
23. avgust 2014. 14:46
Jelena Tomašević i Predrag Živković Tozovac uskoro bi mogli da snime zajedničku pesmu, a nakon njihovog nedavnog susreta došli su i na ideja da bi mogli da ukrste glasove.
19. avgust 2014. 23:50

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Milena Ćeranić - Pesma sa posv


Svakim danom 00:00

Novi spot Milene Ćeranić za pesmu "Pesma sa posvetom".

Vlado Georgiev - Iskreno


Svakim danom 00:00

Novi spot Vlada Georgieva za pesmu "Iskreno"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus