Region

Svet

Dragan Kojić Keba zarobljen u Americi! (Foto)

Kada je Keba odlučio da se provede u jednom od Njujorških noćnih klubova, nije ni slutio da će mu kao posledica te večeri biti onemogućen povratak u Srbiju do daljnjeg!

Dragan Kojić Keba zarobljen u Americi! (Foto)



Noćni izlazak bez supruge Olje u Americi ostaće dugo u sećanju Draganu Kojiću Kebi, ali ne po dobrom provodu, već po činjenici da je ostao opljačkan i zarobljen! Naime, folk pevač je izašao u jedan njujorški klub, u kojem mu je neko ukrao torbicu sa novcem i ličnim dokumentima.

Keba je sa svojim klavijaturistom Bobanom posetio jedan noćni klub u Njujorku, gde su planirali da se dobro zabave. Iako je bila velika gužva, menadžer kluba, koji je inače naše gore list, prepoznao je Kebu, kojeg je odmah smestio u jedan separe. Odlična muzika i dobra atmorfera nije nagoveštavala da bi veče moglo da krene u potpuno neočekivanom pravcu.

Kako je veče odmicalo, njih dvojica su se opustili, čak je Keba na predlog menadžera izašao na binu i otpevao nekoliko pesama, što je u klubu izazvalo pravu euforiju. U neko doba, kada je pevač hteo da plati ceh, uhvatio se za torbicu, koja je zjapila prazna. Keba je prvo pomislio da se radi o šali, ali je vrlo brzo shvatio da ga je neko pokrao. Njegova opuštenost i nepažnja rezultirali su time da je ostao bez novčanika, novca, kartica, ali i ličnih dokumenata, zbog čega je ostao u Americi do daljnjeg!



Opšte je poznata stvar da je Keba nesmotren poput klinca, pa ga njegova supruga Olja zbog toga stalno kritikuje i upozorava kako treba da bolje brine o svojim stvarima. U nekoliko navrata Keba je i ranije bio neoprezan, ali je tu uvek bila supruga, koja je brinula o njegovim stvarima, međutim, ovoga puta ona nije bila sa njim, što mu se obilo o glavu. Dok čeka izradu novih dokumenata, Keba gotovo svake večeri nastupa po tamošnjim klubovima.



Ono što je u ovom momentu dobro je to što je Kojić pored već zakazanih nastupa ugovorio još nekoliko, što mu znatno olakšava novonastalu situaciju.

Autor: I.M
Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>