Region

Svet

Nina Badrić specijalna gošća na koncertu Aleksandre Kovač

Jedna od najvećih zvezdi regiona, Nina Badrić, pojaviće se kao specijalna gošća na koncertu Aleksandre Kovač u Beogradu, koji je zakazan za 13. april ove godine.

Nina Badrić specijalna gošća na koncertu Aleksandre Kovač



Pre nekoliko dana ste premijerno mogli da čujete pesmu Aleksandre Kovač “Jedna žena”, koja je za kratko vreme emitovanja na našim radio stanicama pobrala simpatije publike širom Srbije. Video spot za pesmu izlazi 25. marta, a pesma se može besplatno daunlodovati sa Aleksandrinog zvaničnog sajta.

U sklopu svoje turneje “Jedna žena”, Aleksandra će 30. marta održati koncert u Novom Sadu, u Sinagogi, a 13. aprila i u velikoj dvorani Doma Sindikata, u Beogradu.

Ovom prilikom pevačica najavljuje i specijalne goste: “Imala sam veliku želju da na svom beogradskom koncertu kao specijalne gošće, ugostim najbolje ženske vokale i priuštim publici jedan poseban muzički i pevački užitak. Jedna od mojih gošći, na beogradskom koncertu, 13. aprila, biće i moja dobra prijateljica i jedna od najvećih zvezdi regiona, Nina Badrić. Nina i ja se poznajemo jos od 2001. godine, kada sam prvi put otišla u Zagreb, na poziv diskografskih kuća i producenata i započela svoju kompozitorsku karijeru na tom tlu. Prva pesma koju sam tada komponovala za jednog izvođača iz regiona je upravo bila kompozicija ‘Poljubi me’, koja se našla na Nininom albumu ‘Unique’, i postala jedna od omiljenih balada publike i veliki hit, koju Nina maestralno izvodi.Drago mi je što je Nina odmah odgovorila na moj poziv sa oduševljenjem, i što će mi ulepšati koncert svojim vrhunskim glasom i energijom.”

Aleksandra će uskoro objaviti ime još jedne poznate pevačice sa naših prostora, koju će ugostiti na svom koncertu.

Autor: I.M.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>