Region

Svet

Saša Kovačević: Pipkala me nepristojna gospođa!

Pop pevač i miljenik ženske populacije Saša Kovačević svake godine letuje u Pefkohoriju i Haniotiju u Grčkoj, ali putovanje koje će zauvek pamtiti je - Tajland.

Saša Kovačević: Pipkala me nepristojna gospođa!



Saša je otkrio da li je probao tajlandsku masažu, i to sledećim rečima: "Tajlanđani startuju 98 odsto turista koji tamo odu. Ne biraju uopšte, bitno je da imaš para! Seks nije skup, dođe, otprilike, 20 evra. Ne napadaju samo transvestiti, nego i devojke koje rade po centrima za masažu.

Njih sedam-osam, u narandžastim suknjama i belim majicama sede ispred, vuku za rukav i nude masažu u prostoriji u kojoj su kreveti odvojeni paravanima. Išao sam u dva centra za masažu, ali sam se u prvom zeznuo, jer sam izabrao gospođu od 60 godina da me izmasira. Nakon 15 minuta me je pitala da li želim samo masažu".

"Potvrdio sam, ona je nastavila, ali je posle nekog vremena opet počela nepristojno da me pipka. Izvadio sam se govoreći da nemam ni dinara i da mi brat plaća. Da sam hteo da osetim tajlandsku masažu, bar bih izabrao neku mlađu maserku", završio je Saša.

Autor: B.B.
Izvor: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>