Region

Svet

Marina Perazić objasnila zašto je došlo do tuče u njenom stanu (Foto)

Dan nakon što je Stevan Mrđan pokušao da upadne u stan Marine Perazić, izvalio joj vrata i fizički se obračunavao sa njenom kćerkom stvari su počele da se smiruju.

Marina Perazić objasnila zašto je došlo do tuče u njenom stanu (Foto)



Naime, kako je Stevan izvalio Marinina vrata, ona je stavila nova, promenila bravu, platila zaostale račune, potpisala ugovor sa pravim vlasnikom stana i napokon mirno prespavala noć.

"Ja sam stan iznajmila 2010. godine od Stevana Mrđana, sa kojim je juče izbio incident. Ugovorom se predstavio kao vlasnik i sve je bilo u redu do pre nekoliko meseci, kada je meni stigao poziv od suda. Tužba je stigla i protiv mene i protiv Stevana, i to od njegovog zeta", objasnila je Marina razlog incidenta.

Stevan Mrđan je pre nego što je pevačici iznajmio stan već izgubio pravo na raspolaganje ovom nekretninom. Stevan i njegov zet, čiji je sin pravi vlasnik, nisu u najboljim odnosima, pa se spor oko imovine već vodio pre 2010. godine. Od kada je 2010. godine pevačica iznajmila stan, kiriju je plaćala Stevanu Mrđanu u kešu, "na ruke", a saznala je da novac ne daje pravom vlasniku tek kada joj je stigao poziv od suda. Problemi su počeli kada je saopštila Stevanu da više neće njemu da plaća kiriju.

"Dolazio je na vrata, stavljao super-lepak u bravu, skidao osigurače, pretio da će demolirati stan...", nabrojala je pevačica koje je sve probleme imala sa Stevanom Mrđanom, zbog kojih je i odlučila da promeni vrata i bravu.



"Dok su majstori nameštali nova vrata, pojavio se Stevan Mrđan, pokušavao da otme vrata i da ih baci sa sedmog sprata, čupao Lunu za kosu...", potrešeno je ispričala Marina. Uz to je dodala da je policija vrlo brzo stigla i reagovala i da je Stevan Mrđan priveden.



Nakon brojnih problema Marina odbija da promeni stan i, kako je objasnila, želi da ostane tu gde je napravila svoj dom. Teško joj je da se iseli, a nema ni dovoljno vremena za selidbu.

Međutim, priča ipak ima srećan kraj. Marina je sklopila dogovor sa pravim vlasnikom stana, potpisala ugovor i zajedno su odlučili da postavi sigurnosna vrata.

Autor: M.P.
Izvor: Blic
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>