Region

Svet

Saša Kovačević ljut na Milicu Todorović: Nazvala ga pedofilom!

Milica je u emisiji "Ekskluziv" htela da se našali pa je rekla da je Saša Kovačević pedofil, međutim ova šala retko kome je bila smešna.

Saša Kovačević ljut na Milicu Todorović: Nazvala ga pedofilom!



Umesto smeha, ono što je usledilo bila je svađa između dvoje pevača, otkrio je jedan izvor blizak Saši Kovačeviću.

"Saša je prebacio Milici što je u emsiji ''Ekskluziv'' rekla da je on ''kao pedofil'' jer je u vezi sa Jovanom Jocić (18), koja je od njega mlađa devet godina i godište je pevačicine mlađe setre. Kad je video prilog, nije mogao da veruje da je to izgovorila i odmah ju je pozvao. Tada joj je rekao da je jedna stvar šala koja ostane među njima, a druga ono što se izgovori na televiziji", rekao je izvor blizak pevaču.

Prema izjavama izvora, MIlica je odmah shvatila da je pogrešila i izvinila se Saši, ali ju je on ipak zamolio da ga više ne spominje u svojim izjavama.

Milici je "izletela" izjava o pevaču dok je prepričavala svoj odnos sa Sašinom devojkom tokom zajedničkog letovanja u Dominikanskoj Republici.

"Ja sam jednom rekla, skoro sam davala neki intervju, da ja nju doživljavam kao mlađu sestru, pošto je ona godište moje mlađe sestre. Tako da, Saša je tu negde kao pedofil", glasila je Milicina izjava u "Ekskluzivu", nakon koje je prasnula u smeh pa naglasila da je Sašina devojka punoletna.

Autor: M.P.
Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>