Region

Svet

Milan Stanković ne krije više novu ljubavnu vezu (Foto)

Posle burnog raskida sa pevačicom Radmilom Manojlović mladi pevač Milan Stanković ima novu devojku i rešio je da vezu sa njom obelodani na rođendanu Baneta Jankovića.

Milan Stanković ne krije više novu ljubavnu vezu (Foto)



Kako su se Milan i Rada burno rastali očekivalo se da će oboje neko vreme provesti sami kako bi se spremili na novu vezu i sve što ona donosi, uključujući medije. Međutim Milan je već neko vreme sa voditeljkom Tamarom Stojmirov.

Iako se skoro šuškalo o vezi između Tamare i Milana, njih dvoje su na kraju objasnili da su samo prijatelji, ali izgleda da se sada njihov odnos promenio i da nisu mogli više da kriju emocije.



"Milan i Tamara se poznaju nekoliko godina i bili su dobri prijatelji, sarađivali su jer ona radi kao voditeljka, pa je gostovao kod nje. Nakon raskida sa Radom, počeli su sve češće da se druže i zaiskrile su u jednom trenutku varnice među njima. Neko vreme su se pomalo suzdržavali, a onda su odlučili da ipak ne kriju emocije. Sve češće mogu da se vide u provodu. Pre dve nedelje, na nastupu Vesne Zmijanac u jednoj kafani, baš su se opustili, pa su poljupci prštali na sve strane. Da su zajedno, potvrdili su i na rođendanu zajedničkog prijatelja Baneta Jankovića. Svi prisutni su tada shvatili da su emocije među njima jake. Tamara insistira da se njihova veza koliko-toliko sačuva od medija, bar neko vreme, dok je još svež Milanov raskid sa Radom jer se još diže prašina oko toga. Slatki su zajedno!", rekao je izvor blizak Milanu.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>